Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linus F.C. Edetanorum F.C
3-2-3-2 J Tactiek P442E
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Miranyan rent richting de bal. Miranyan geeft een hoge lob. Pandur kan de bal niet met de borst controleren. Pandur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Edetanorum F.C 1:0

15e minuut.
Lumpek geeft een hoge lob. Sánchez Algaba kopt de bal weg. Dardani probeert naar een medespeler te passen. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... Sestelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuluaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miranyan zal de hoekschop nemen. Maó maakt een snoekduik en kopt de bal. Sestelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Zuluaga heeft problemen om de bal te vangen. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan geeft een hoge lob. Hennessey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hennessey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Siembida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sánchez Algaba de bal. Maó rent richting de bal. Hennessey rent richting de bal. Hennessey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dardani kopt de bal weg. Zaldívar is nu in balbezit. Zaldívar speelt de bal door. Pandur rent richting de bal. Pandur passt de bal in één keer door. Moralis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tâlvan heeft problemen om de bal te vangen. Modesto onderschept slim de pass. Modesto speelt de bal door. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ... Moralis bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Zuluaga geeft de bal voor. Maó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lumpek is nu in balbezit. Pandur onderschept slim de pass. Pandur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pandur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sordo springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Siembida de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serralle Córcoles neemt de hoekschop. Sordo kopt de bal weg. Siembida is nu in balbezit. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 41%, Edetanorum F.C 59%.
Linus F.C. - Edetanorum F.C 1:0

46e minuut.
Arechavaleta komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Pandur is nu in balbezit. Lumpek is nu in balbezit. Pandur onderschept slim de pass. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pandur passt de bal in één keer door. Sordo heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Siembida ... Strafschop! Siembida krijgt een gele kaart. Sordo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sordo neemt de penalty, wat een uithaal! Moralis bokst de bal weg. Sordo rent richting de bal. Sordo haalt uit met een fantastische trap. Moralis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Edetanorum F.C 2:0

60e minuut.
Lumpek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pandur. Lumpek raakt geblesseerd tijdens het duel. Lumpek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uría. Uría krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lumpek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Modesto met een snelle inworp. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Arechavaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uría rent richting de bal. Arechavaleta onderschept slim de pass. Arechavaleta draait met de bal, schiet en ... Sestelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sestelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Edetanorum F.C 2:1

68e minuut.
Miranyan passt de bal met de wreef. Vieri is nu in balbezit. Vieri geeft een lange en hoge pass. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ... Moralis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sordo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Edetanorum F.C 3:1

71e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan onderschept slim de pass. Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arechavaleta is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Edetanorum F.C 3:2

76e minuut.
Siembida passt de bal in één keer door. Dardani speelt de bal door. Arechavaleta is nu in balbezit. Klungelig pakt Arechavaleta de bal. Arechavaleta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dardani passt de bal zonder na te denken. Uría bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Arechavaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linus F.C. - Edetanorum F.C 3:3

82e minuut.
Serralle Córcoles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sordo de bal. Sordo passt de bal in één keer door. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel. Moralis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 35%, Edetanorum F.C 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linus F.C. - Edetanorum F.C 3:3