Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokt3rian0s Ronald Cumman
DIFENS Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten poor
adequate Passen weak
excellent Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Velázquez de bal. Vass onderschept slim de pass. Vass passt de bal zonder na te denken. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Puerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Fernández Magdaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles onderschept slim de pass. Robles passt de bal in één keer door. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Larionov kopt de bal weg. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Magdaleno rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Torje schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Barrena rent richting de bal. Barrena geeft een lange en hoge pass. Larionov speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Larionov speelt de bal door. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Solozábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel. Puerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 1:0

21e minuut.
Robles kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Sanz de bal. Larionov probeert naar een medespeler te passen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 2:0

32e minuut.
Dejonghe kopt de bal weg. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje schiet op doel. Solozábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 3:0

33e minuut.
Fernández Magdaleno rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Velázquez rent richting de bal. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje schiet op doel. Puerta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 28%, Ronald Cumman 72%.
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 3:0

46e minuut.
Larionov met een snelle inworp. Robles probeert de bal met de borst te controleren. Robles passt de bal met de wreef. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 4:0

49e minuut.
Barrena onderschept slim de pass. Barrena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vass met een snelle inworp. Robles geeft een lange en hoge pass. Puerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 5:0

51e minuut.
Larionov onderschept slim de pass. Larionov heeft problemen om de bal te vangen. Larionov passt de bal in één keer door. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Torje rent richting de bal. Robles is nu in balbezit. Robles met een sublieme pass. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fernández Magdaleno is nu in balbezit. Dejonghe verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe passt de bal in één keer door. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Larionov onderschept slim de pass. Larionov geeft een lange en hoge pass. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje haalt uit met een fantastische trap. Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Larionov is nu in balbezit. Larionov passt de bal in één keer door. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Solozábal de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 26%, Ronald Cumman 74%.
Kokt3rian0s - Ronald Cumman 5:0