Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westye FC CcNeto
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Inworp. Tornell met een snelle inworp. Criado is nu in balbezit. Villoria verovert de bal door een tackle van achteren. Villoria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Urraka passt de bal zonder na te denken. Postigo rent richting de bal. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Postigo verovert de bal door een tackle van achteren. Postigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Criado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villoria met een sublieme pass. Postigo is nu in balbezit. Klungelig pakt Postigo de bal. Postigo schiet op doel. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Galván Carrillo passt de bal in één keer door. Sidro is nu in balbezit. Vivar Dorado speelt de bal door. Gómez Sáez rent richting de bal. Gómez Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Otxoa verovert de bal door een tackle van achteren. Otxoa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velázquez de bal. Postigo is nu in balbezit. Postigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - CcNeto 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westye FC 33%, CcNeto 67%.
Westye FC - CcNeto 1:0

67e minuut.
Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urraka verovert de bal door een tackle van achteren. Urraka passt de bal in één keer door. Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Postigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - CcNeto 2:0

73e minuut.
Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa verovert de bal door een tackle van achteren. Otxoa passt de bal in één keer door. Postigo rent richting de bal. Postigo draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Postigo passt de bal met de wreef. Cadavieco rent richting de bal. Villoria onderschept slim de pass. Postigo rent richting de bal. Postigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Villoria onderschept slim de pass. Villoria met een sublieme pass. Bertomeu rent richting de bal. Postigo onderschept slim de pass. Postigo draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westye FC 54%, CcNeto 46%.
Westye FC - CcNeto 2:0