Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
estafa f.c GrowBarato Valedemoro F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


4e minuut.
García de la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Trullen is nu in balbezit. García Cantarero is nu in balbezit. Trullen verovert de bal door een tackle van achteren. Trullen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Felípez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Horno is nu in balbezit. Felípez maakt een afschuwelijke overtreding. Felípez krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Trullen geeft de bal voor. Inworp. García Cantarero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Horno bereikt de bal nog maar net als eerste. del Horno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Viesca is nu in balbezit. Arévalo onderschept slim de pass. Trullen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trullen krijgt een gele kaart. Arévalo raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Merino Ruiz de bal. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Astiazarán probeert naar een medespeler te passen. Irusta is nu in balbezit. Irusta passt de bal zonder na te denken. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo schiet op doel. Klungelig pakt Merino Ruiz de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Viesca passt de bal met de wreef. Inworp. García de la Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Horno kan de bal niet met de borst controleren. del Horno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 37%, GrowBarato Valedemoro F.C 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
estafa f.c - GrowBarato Valedemoro F.C 0:0

53e minuut.
García Cantarero geeft de bal voor. Daar is Merino Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Grep werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Viesca is nu in balbezit. Viesca geeft een hoge lob. Montava is nu in balbezit. Astiazarán is nu in balbezit. Astiazarán speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Culebras is nu in balbezit. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo speelt de bal door. Álvarez Rodríguez is nu in balbezit. Álvarez Rodríguez schiet op doel. Grep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 54%, GrowBarato Valedemoro F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
estafa f.c - GrowBarato Valedemoro F.C 0:0