Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokt3rian0s Linus F.C.
DIFENS Tactiek 3-2-3-2 J
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten good
adequate Passen very good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Robles met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Piqueras rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Torje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Robles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ţiclău komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Šogolj met een sublieme pass. Maire met een sublieme pass. Šogolj rent richting de bal. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Buleatã rent richting de bal. Buleatã geeft een hoge lob. Mateu heeft problemen om de bal te vangen. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ... Sestelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Knap onderschept slim de pass. Knap geeft de bal voor. Daar is Dejonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe passt de bal zonder na te denken. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Larionov speelt de bal door. Mateu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torje. Torje krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 47%, Linus F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kokt3rian0s - Linus F.C. 0:0

46e minuut.
Gónzalez Álvarez onderschept slim de pass. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez onderschept slim de pass. Gónzalez Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Viedma probeert naar een medespeler te passen. Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţiclău. Ţiclău krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga probeert naar een medespeler te passen. Larionov speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dejonghe verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe met een sublieme pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Linus F.C. 1:0

78e minuut.
Leo onderschept slim de pass. Leo passt de bal zonder na te denken. Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 68%, Linus F.C. 32%.
Kokt3rian0s - Linus F.C. 1:0