Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linus F.C. Ronald Cumman
3-2-3-2 J Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Liñero met een snelle inworp. Fernández Magdaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur rent richting de bal. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Puerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pandur draait met de bal, schiet en ... Puerta met een sublieme pass. Piqueras kopt de bal weg. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Ronald Cumman 1:0

10e minuut.
Puerta trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gónzalez Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gónzalez Álvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Sanz de bal. Sordo is nu in balbezit. Sordo schiet op doel. Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Ronald Cumman 2:0

16e minuut.
Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez passt de bal in één keer door. Sordo rent richting de bal. Sordo draait met de bal, schiet en ... Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Ronald Cumman 3:0

20e minuut.
Sordo is nu in balbezit. Sordo geeft de bal voor. Arocha met een sublieme pass. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gónzalez Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sordo is nu in balbezit. Sordo passt de bal in één keer door. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Ronald Cumman 4:0

25e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal in één keer door. Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo geeft een hoge lob. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Zaldívar kopt de bal weg. Gónzalez Álvarez is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ... Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Olloquiegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez is nu in balbezit. Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo draait met de bal, schiet en ... Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Puerta trapt de bal weg. Gónzalez Álvarez kopt de bal weg. Daar is Sordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fernández Sanz is nu in balbezit. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur passt de bal met de wreef. Gónzalez Álvarez is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gónzalez Álvarez rent richting de bal. Gónzalez Álvarez passt de bal met de wreef. Fernández Sanz probeert de bal aan de voet te houden. Arocha is nu in balbezit. Arocha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 19%, Ronald Cumman 81%.
Linus F.C. - Ronald Cumman 4:0

46e minuut.
Barrena geeft de bal voor. Zaldívar kopt de bal weg. Daar is Fernández Sanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordo is nu in balbezit. Sordo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gónzalez Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sordo geeft een lange en hoge pass. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ... Puerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Ronald Cumman 5:0

73e minuut.
Barrena is nu in balbezit. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur met een sublieme pass. Sordo rent richting de bal. Sordo draait met de bal, schiet en ... Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Ronald Cumman 6:0

79e minuut.
Pandur passt de bal met de wreef. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal zonder na te denken. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Leo passt de bal met de wreef. Daar is Arocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arocha geeft een hoge lob. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel. Puerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrena onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pandur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sordo maakt een snoekduik en kopt de bal. Puerta bokst de bal weg. Solozábal kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sordo kopt de bal weg. Pandur rent richting de bal. Pandur geeft een hoge lob. Sordo is nu in balbezit. Sordo schiet op doel. Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo onderschept slim de pass. Sordo draait met de bal, schiet en ... Puerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 13%, Ronald Cumman 87%.
Linus F.C. - Ronald Cumman 6:0