Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
estafa f.c CcNeto
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Criado rent richting de bal. Criado geeft een hoge lob. Hermida kopt de bal weg. del Horno is nu in balbezit. del Horno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo met een sublieme pass. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
García Cantarero onderschept slim de pass. García Cantarero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roldán de bal. Vivar Dorado rent richting de bal. Vivar Dorado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Astiazarán probeert naar een medespeler te passen. Vivar Dorado met een sublieme pass. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roldán de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sidro is nu in balbezit. Sidro geeft een lange en hoge pass. Sastre kopt de bal weg. García Cantarero geeft de bal voor. Salinas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Velázquez onderschept slim de pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal in één keer door. Salinas is nu in balbezit. Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - CcNeto 1:0

39e minuut.
Tornell is nu in balbezit. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 42%, CcNeto 58%.
estafa f.c - CcNeto 1:0

52e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Corta geeft een lange en hoge pass. Álvarez Rodríguez kopt de bal weg. Salinas is nu in balbezit. Arévalo rent richting de bal. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
García Cantarero probeert naar een medespeler te passen. Astiazarán rent richting de bal. Astiazarán speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 22%, CcNeto 78%.
estafa f.c - CcNeto 1:0