Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westye FC Linus F.C.
Normal Tactiek 3-2-3-2 J
32% Balbezit 68%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.2
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Arocha speelt de bal door. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ... Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pandur probeert naar een medespeler te passen. Arocha probeert de bal met de borst te controleren. Arocha geeft een lange en hoge pass. Sordo springt en kopt de bal. Recamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arocha met de inworp. Leo speelt de bal door. Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:2

12e minuut.
Leo passt de bal in één keer door. Gónzalez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Gónzalez Álvarez passt de bal met de wreef. Leo probeert naar een medespeler te passen. Sordo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sordo rent richting de bal. Sordo passt de bal met de wreef. Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo rent richting de bal. Sordo schiet op doel. Recamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sordo rent richting de bal. Sordo draait met de bal, schiet en ... Recamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Álvarez kopt de bal weg. Leo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Arocha passt de bal in één keer door. Pandur rent richting de bal. Pandur passt de bal zonder na te denken. Sordo is nu in balbezit. Sordo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sordo rent richting de bal. Galván Carrillo rent richting de bal. Sordo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sordo de bal. Sordo haalt uit met een fantastische trap. Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westye FC 90%, Linus F.C. 10%.
Westye FC - Linus F.C. 0:3

47e minuut.
González-Villamil is nu in balbezit. Pandur onderschept slim de pass. Pandur probeert naar een medespeler te passen. Sordo is nu in balbezit. Sordo draait met de bal, schiet en ... Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:4

48e minuut.
Pandur kan de bal niet met de borst controleren. Villoria is nu in balbezit. Pandur onderschept slim de pass. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Recamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:5

51e minuut.
Galván Carrillo is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez onderschept slim de pass. Gónzalez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Sordo rent richting de bal. Sordo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gónzalez Álvarez speelt de bal door. Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo met een sublieme pass. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha haalt uit met een fantastische trap. Recamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Arocha kopt de bal weg. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal met de wreef. Arocha rent richting de bal. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:6

62e minuut.
Leo probeert naar een medespeler te passen. Arocha heeft problemen om de bal te vangen. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Sordo haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urraka met een snelle inworp. Pandur is nu in balbezit. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Recamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Arocha is nu in balbezit. Arocha geeft de bal voor. Leo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gónzalez Álvarez de bal. Gónzalez Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pandur schiet op doel. Álvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pandur rent richting de bal. Pandur geeft een lange en hoge pass. Sordo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:7

69e minuut.
Corrales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sordo met de inworp. Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Galván Carrillo onderschept slim de pass. Galván Carrillo met een sublieme pass. González-Villamil met een sublieme pass. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel. Recamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Piqueras kopt de bal weg. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gónzalez Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pandur zal de hoekschop nemen. Sordo krijgt zijn hoofd ertegen. Recamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:8

75e minuut.
Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur passt de bal met de wreef. Sordo is nu in balbezit. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Recamán met een harde bal richting middenveld. Inworp. Arocha met een snelle inworp. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo passt de bal zonder na te denken. Leo met een sublieme pass. Pandur controleert de bal met de borst. Pandur schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Westye FC - Linus F.C. 0:9

83e minuut.
Sordo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibanez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Leo met een sublieme pass. Galván Carrillo geeft de bal voor. Arocha kopt de bal weg. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westye FC 88%, Linus F.C. 12%.
Westye FC - Linus F.C. 0:9