Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linus F.C. Westye FC
3-2-3-2 J Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
13% Spel op eigen helft 87%
49 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 20.1
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Piqueras met een sublieme pass. Arocha rent richting de bal. Arocha met een sublieme pass. Serralle Córcoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ibanez rent richting de bal. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibanez onderschept slim de pass. Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha speelt de bal door. Leo speelt de bal door. Klungelig pakt Serralle Córcoles de bal. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ... Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Leo is nu in balbezit. Leo passt de bal zonder na te denken. Serralle Córcoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. Corrales probeert de bal aan de voet te houden. Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Leo passt de bal in één keer door. Ibanez rent richting de bal. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibanez onderschept slim de pass. Ibanez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Urraka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Piqueras probeert naar een medespeler te passen. Pandur is nu in balbezit. Pandur probeert naar een medespeler te passen. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Serralle Córcoles met een sublieme pass. Arocha rent richting de bal. Arocha speelt de bal door. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Recamán trapt de bal weg van het doel. Arocha kopt de bal weg. Mateos rent richting de bal. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Recamán trapt de bal weg van het doel. Ibanez kopt de bal weg. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles verovert de bal door een tackle van achteren. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ... Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Leo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ibanez de bal. Ibanez passt de bal in één keer door. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 1:0

35e minuut.
Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pandur de bal. Pandur schiet op doel. Recamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Leo met een sublieme pass. Arocha rent richting de bal. Arocha speelt de bal door. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ibanez kopt de bal weg. Daar is Serralle Córcoles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. Recamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Álvarez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 2:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Corrales de bal onder controle te krijgen. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles geeft een lange en hoge pass. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Pandur de bal. González-Villamil rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 12%, Westye FC 88%.
Linus F.C. - Westye FC 2:0

48e minuut.
Leo probeert naar een medespeler te passen. Pandur rent richting de bal. Klungelig pakt Pandur de bal. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Recamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 3:0

50e minuut.
Leo speelt de bal door. Serralle Córcoles rent richting de bal. Corrales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serralle Córcoles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serralle Córcoles legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 4:0

54e minuut.
Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga geeft de bal voor. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pandur de bal. Pandur schiet op doel. Recamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Recamán niet meer kan verder spelen. Vicente Navarro komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ibanez passt de bal met de wreef. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal met de wreef. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha schiet op doel. Vicente Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 5:0

58e minuut.
Leo passt de bal met de wreef. Viedma heeft problemen om de bal te vangen. Viedma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ibanez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibanez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Vicente Navarro trapt de bal weg. Arocha kopt de bal weg. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mateos is nu in balbezit. Ibanez onderschept slim de pass. Ibanez passt de bal met de wreef. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
González-Villamil geeft een lange en hoge pass. Piqueras kopt de bal weg. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel. Vicente Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 6:0

66e minuut.
Camacho rent richting de bal. Camacho passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles verovert de bal door een tackle van achteren. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Viedma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibanez met een sublieme pass. Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles geeft een lange en hoge pass. Pandur maakt een snoekduik en kopt de bal. Vicente Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft een hoge lob. Piqueras kopt de bal weg. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibanez met een snelle inworp. Mateos rent richting de bal. Serralle Córcoles verovert de bal door een tackle van achteren. Serralle Córcoles schiet op doel. Paal! Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 7:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serralle Córcoles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leo is nu in balbezit. Leo geeft een lange en hoge pass. Pandur krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camacho kopt de bal weg. González-Villamil kan de bal niet met de borst controleren. Leo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
González-Villamil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateos met een snel genomen vrije trap. Ibanez heeft problemen om de bal te vangen. Mateos rent richting de bal. Ibanez onderschept slim de pass. Ibanez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Corrales met een harde bal richting middenveld. Leo kopt de bal weg. Ibanez rent richting de bal. Ibanez schiet op doel. Vicente Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 8:0

87e minuut.
Arocha speelt de bal door. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal zonder na te denken. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - Westye FC 9:0

88e minuut.
Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez geeft de bal voor. Leo kopt de bal weg. Pandur is nu in balbezit. Pandur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 14%, Westye FC 86%.
Linus F.C. - Westye FC 9:0