Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CcNeto Edetanorum F.C
Normal Tactiek P442E
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Tâlvan passt de bal in één keer door. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertomeu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:1

8e minuut.
Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu speelt de bal door. Antonio heeft problemen om de bal te vangen. Antonio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:2

11e minuut.
Criado is nu in balbezit. Irlandês verovert de bal door een tackle van achteren. Irlandês met een sublieme pass. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Corta met een sublieme pass. Vivar Dorado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arsenescu. Arsenescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dardani met een sublieme pass. Irlandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antonio de bal. Antonio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:3

18e minuut.
Bertomeu heeft problemen om de bal te vangen. Carreño probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:4

20e minuut.
Hennessey verovert de bal door een tackle van achteren. Hennessey geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velázquez de bal. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:5

24e minuut.
Irlandês rent richting de bal. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertomeu. Antonio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Antonio kan niet meer verder spelen. Maó komt het veld opgelopen. Hennessey wilt de vrije trap nemen. Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:6

27e minuut.
Doeltrap. Velázquez met een harde bal richting middenveld. Arsenescu kopt de bal weg. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Cadavieco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Irlandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:7

34e minuut.
Criado is nu in balbezit. Irlandês onderschept slim de pass. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:8

37e minuut.
Hennessey passt de bal in één keer door. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Bertomeu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:9

38e minuut.
Hennessey rent richting de bal. Hennessey geeft een hoge lob. Maó rent richting de bal. Maó schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:10

41e minuut.
Irlandês is nu in balbezit. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maó de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... Bertomeu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hennessey neemt de hoekschop. Irlandês springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Velázquez trapt de bal weg. Arsenescu kopt de bal weg. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó onderschept slim de pass. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:11

44e minuut.
Siembida komt het veld opgelopen. Vivar Dorado passt de bal zonder na te denken. Corta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siembida. Siembida krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tâlvan met een sublieme pass. Dardani is nu in balbezit. Criado begaat een overtreding. Criado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CcNeto 81%, Edetanorum F.C 19%.
CcNeto - Edetanorum F.C 0:11

46e minuut.
Szurowski passt de bal zonder na te denken. Maó rent richting de bal. Velázquez is nu in balbezit. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Carreño trapt de bal weg. Dardani probeert naar een medespeler te passen. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:12

53e minuut.
Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó onderschept slim de pass. Hennessey rent richting de bal. Hennessey haalt uit met een fantastische trap. Carreño bokst de bal weg.

60e minuut.
Tornell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey passt de bal zonder na te denken. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:13

63e minuut.
Tâlvan speelt de bal door. Daar is Bertomeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velázquez is nu in balbezit. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó schiet op doel. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hennessey probeert de bal met de borst te controleren. Hennessey passt de bal met de wreef. Maó is nu in balbezit. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:14

66e minuut.
Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês is nu in balbezit. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:15

68e minuut.
Siembida kopt de bal weg. Maó rent richting de bal. Irlandês rent richting de bal. Irlandês haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:16

77e minuut.
Siembida onderschept slim de pass. Siembida geeft een hoge lob. Velázquez is nu in balbezit. Maó onderschept slim de pass. Maó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dardani is nu in balbezit. Dardani passt de bal in één keer door. Hennessey met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Corta passt de bal zonder na te denken. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan geeft de bal voor. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Irlandês geeft een lange en hoge pass. Carreño probeert naar een medespeler te passen. Irlandês kopt de bal weg. Maó is nu in balbezit. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:17

90e minuut.
Siembida geeft een lange en hoge pass. Velázquez heeft problemen om de bal te vangen. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Edetanorum F.C 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CcNeto 84%, Edetanorum F.C 16%.
CcNeto - Edetanorum F.C 0:18