Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C CcNeto
P442E Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 18.3
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Arsenescu met een sublieme pass. Antonio is nu in balbezit. Dardani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dardani de bal. Dardani schiet op doel. Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Antonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 1:0

6e minuut.
Daar is Velázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu passt de bal zonder na te denken. Antonio rent richting de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dardani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siembida komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Varnaliev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velázquez de bal. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 2:0

17e minuut.
Siembida speelt de bal door. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu passt de bal in één keer door. Antonio is nu in balbezit. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 3:0

19e minuut.
Siembida passt de bal met de wreef. Tâlvan met een sublieme pass. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Santorelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida passt de bal met de wreef. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Criado is nu in balbezit. Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida met een sublieme pass. Antonio heeft problemen om de bal te vangen. Antonio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida onderschept slim de pass. Siembida probeert naar een medespeler te passen. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bertomeu geeft de bal voor. Siembida kopt de bal weg. Daar is Bertomeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 4:0

40e minuut.
Siembida is nu in balbezit. Siembida geeft de bal voor. Daar is Velázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio draait met de bal, schiet en ... Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Siembida is nu in balbezit. Siembida geeft een lange en hoge pass. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bertomeu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carreño probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu kopt de bal weg. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio schiet op doel. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 22%, CcNeto 78%.
Edetanorum F.C - CcNeto 5:0

49e minuut.
Siembida met een sublieme pass. Arsenescu met een sublieme pass. Siembida speelt de bal door. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft een hoge lob. Paal! Carreño met een sublieme pass. Vivar Dorado kopt de bal weg. Antonio heeft problemen om de bal te vangen. Antonio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 6:0

50e minuut.
Siembida met de inworp. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu passt de bal zonder na te denken. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 7:0

56e minuut.
Santorelli geeft een hoge lob. Siembida controleert de bal met de borst. Siembida passt de bal met de wreef. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 8:0

64e minuut.
Tâlvan passt de bal in één keer door. Arsenescu heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu passt de bal in één keer door. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 9:0

66e minuut.
Cadavieco geeft de bal voor. Inworp. Tâlvan met een snelle inworp. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Siembida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertomeu de bal. Siembida geeft de bal voor. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio draait met de bal, schiet en ... Carreño bokst de bal weg.

76e minuut.
Antonio kopt de bal weg. Santorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santorelli passt de bal zonder na te denken. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan geeft een lange en hoge pass. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lumpek met een sublieme pass. Santorelli is nu in balbezit. Santorelli met een sublieme pass. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 10:0

81e minuut.
Gómez Sáez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sastre komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antonio de bal. Antonio schiet op doel. De bal raakt de paal. Antonio rent richting de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 11:0

88e minuut.
Doeltrap. Velázquez trapt de bal weg van het doel. Santorelli kopt de bal weg. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carreño met een harde bal richting middenveld. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - CcNeto 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 26%, CcNeto 74%.
Edetanorum F.C - CcNeto 12:0