Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokt3rian0s estafa f.c
DIFENS Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten poor
adequate Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Larionov met een sublieme pass. Torje rent richting de bal. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje onderschept slim de pass. Torje draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal zonder na te denken. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - estafa f.c 1:0

11e minuut.
Álvarez Rodríguez kan de bal niet met de borst controleren. Larionov verovert de bal door een tackle van achteren. Larionov passt de bal met de wreef. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hermida rent richting de bal. Larionov onderschept slim de pass. Larionov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torje de bal. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Larionov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oğuzlu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Hacıoğlu trapt de bal weg van het doel. Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe onderschept slim de pass. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hermida speelt de bal door. Šogolj bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. Sadik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - estafa f.c 2:0

33e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ... Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - estafa f.c 3:0

37e minuut.
Oğuzlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuzlu passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel. Sadik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - estafa f.c 4:0

39e minuut.
Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe speelt de bal door. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Oğuzlu is nu in balbezit. Torje rent richting de bal. Torje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 32%, estafa f.c 68%.
Kokt3rian0s - estafa f.c 4:0

48e minuut.
Oğuzlu geeft de bal voor. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vass rent richting de bal. Vass met een sublieme pass. Oğuzlu is nu in balbezit. Oğuzlu draait met de bal, schiet en ... Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - estafa f.c 5:0

68e minuut.
Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe probeert naar een medespeler te passen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - estafa f.c 6:0

89e minuut.
Hinkel met een sublieme pass. Dejonghe rent richting de bal. Álvarez Rodríguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dejonghe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dejonghe kan niet meer verder spelen. Ţiclău komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 35%, estafa f.c 65%.
Kokt3rian0s - estafa f.c 6:0