Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C Westye FC
P442E Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 23
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Arsenescu met een sublieme pass. Dardani probeert naar een medespeler te passen. Urraka is nu in balbezit. Maó onderschept slim de pass. Maó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Recamán trapt de bal weg van het doel. Dardani kopt de bal weg. Maó heeft problemen om de bal te vangen. Maó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Recamán probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Urraka de bal. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Álvarez met een harde bal richting middenveld. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey met een sublieme pass. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mester kopt de bal weg. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hennessey geeft de bal voor. Dardani heeft problemen om de bal te vangen. Dardani probeert naar een medespeler te passen. Maó is nu in balbezit. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 1:0

14e minuut.
Dardani rent richting de bal. Maó heeft problemen om de bal te vangen. Dardani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dardani heeft problemen om de bal te vangen. Dardani passt de bal met de wreef. Mester speelt de bal door. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap. Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardani rent richting de bal. Dardani passt de bal met de wreef. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap. Recamán bokst de bal weg.

22e minuut.
Mester probeert naar een medespeler te passen. Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal met de wreef. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 2:0

26e minuut.
Mester passt de bal in één keer door. Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey passt de bal in één keer door. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 3:0

27e minuut.
Dardani speelt de bal door. Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal met de wreef. Maó is nu in balbezit. Maó schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tâlvan speelt de bal door. Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal in één keer door. Maó is nu in balbezit. Maó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Corrales de bal. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu met een sublieme pass. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... Recamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 4:0

38e minuut.
Hennessey speelt de bal door. Klungelig pakt Maó de bal. González-Villamil is nu in balbezit. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó schiet op doel. Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 20%, Westye FC 80%.
Edetanorum F.C - Westye FC 5:0

46e minuut.
Siembida komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Mester met de inworp. Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey geeft een lange en hoge pass. Maó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de bal. Maó is nu in balbezit. Urraka is nu in balbezit. Maó onderschept slim de pass. Maó schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Dardani passt de bal met de wreef. Maó is nu in balbezit. González-Villamil begaat een overtreding. González-Villamil krijgt een gele kaart. Maó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hennessey komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Recamán speelt de bal door. Dardani is nu in balbezit. Dardani met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 6:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennessey met de inworp. Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester geeft een lange en hoge pass. Maó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dardani met een sublieme pass. Siembida is nu in balbezit. Siembida met een sublieme pass. Maó rent richting de bal. Maó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Recamán met een harde bal richting middenveld. Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Urraka de bal. Dardani met een sublieme pass. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap. Recamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 7:0

62e minuut.
Mateos is nu in balbezit. Dardani verovert de bal door een tackle van achteren. Dardani speelt de bal door. Maó rent richting de bal. Maó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is González-Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 8:0

64e minuut.
Dardani rent richting de bal. Dardani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corrales de bal. Maó rent richting de bal. Maó schiet op doel. Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 9:0

66e minuut.
Mester kan de bal niet met de borst controleren. Villoria speelt de bal door. Hennessey geeft de bal voor. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 10:0

70e minuut.
Mester met een sublieme pass. Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal met de wreef. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó onderschept slim de pass. Maó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Mateos de bal. Maó rent richting de bal. González-Villamil is nu in balbezit. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 11:0

74e minuut.
González-Villamil kopt de bal weg. Corrales rent richting de bal. Dardani verovert de bal door een tackle van achteren. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hennessey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Siembida probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Westye FC 12:0

84e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey rent richting de bal. Hennessey geeft de bal voor. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mester met een sublieme pass. Dardani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardani met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mester passt de bal zonder na te denken. Hennessey heeft problemen om de bal te vangen. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Maó heeft problemen om de bal te vangen. Maó schiet op doel. Recamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Siembida met een sublieme pass. Klungelig pakt Maó de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 16%, Westye FC 84%.
Edetanorum F.C - Westye FC 12:0