Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CcNeto Linus F.C.
Normal Tactiek 3-2-3-2 J
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Pandur passt de bal met de wreef. Ibanez is nu in balbezit. Ibanez passt de bal zonder na te denken. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:1

8e minuut.
Serralle Córcoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles geeft de bal voor. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Arocha rent richting de bal. Arocha geeft een hoge lob. Paal!

11e minuut.
Pandur met een sublieme pass. Arocha rent richting de bal. Arocha passt de bal in één keer door. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ibanez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibanez geeft de bal voor. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:2

19e minuut.
Viedma is nu in balbezit. Viedma speelt de bal door. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Pandur is nu in balbezit. Pandur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sáiz onderschept slim de pass. Sáiz probeert naar een medespeler te passen. Arocha is nu in balbezit. Pandur is nu in balbezit. Pandur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cepa onderschept slim de pass. Cepa heeft problemen om de bal te vangen. Cepa passt de bal met de wreef. Vivar Dorado is nu in balbezit. Vivar Dorado schiet op doel. Sestelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arocha passt de bal in één keer door. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal zonder na te denken. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:3

38e minuut.
Sidro met een sublieme pass. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavieco speelt de bal door. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ibanez onderschept slim de pass. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Ibanez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibanez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tornell met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertomeu de bal. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:4

45e minuut.
Ibanez verovert de bal door een tackle van achteren. Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles probeert naar een medespeler te passen. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CcNeto 81%, Linus F.C. 19%.
CcNeto - Linus F.C. 0:4

47e minuut.
Serralle Córcoles schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bertomeu de bal onder controle te krijgen. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tornell is nu in balbezit. Tornell geeft de bal voor. Viedma kopt de bal weg. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Velázquez trapt de bal weg van het doel. Ibanez kan de bal niet met de borst controleren. Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles verovert de bal door een tackle van achteren. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Arocha probeert naar een medespeler te passen. Ibanez rent richting de bal. Ibanez passt de bal zonder na te denken. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:5

58e minuut.
Velázquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arocha met de inworp. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Daar is Pandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandur passt de bal zonder na te denken. Sáiz speelt de bal door. Ibanez rent richting de bal. Ibanez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:6

72e minuut.
Serralle Córcoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles geeft een lange en hoge pass. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:7

82e minuut.
Sáiz onderschept slim de pass. Sáiz geeft de bal voor. Tornell rent richting de bal. Serralle Córcoles onderschept slim de pass. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:8

85e minuut.
Klungelig pakt Criado de bal. Sáiz speelt de bal door. Pandur probeert naar een medespeler te passen. Serralle Córcoles heeft problemen om de bal te vangen. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piqueras is nu in balbezit. Vivar Dorado begaat een overtreding. Piqueras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piqueras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serralle Córcoles controleert de bal met de borst. Serralle Córcoles geeft de bal voor. Pandur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles geeft een hoge lob. Pandur rent richting de bal. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Velázquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Linus F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CcNeto 83%, Linus F.C. 17%.
CcNeto - Linus F.C. 0:9