Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronald Cumman estafa f.c
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Álvarez Rodríguez rent richting de bal. Álvarez Rodríguez geeft een hoge lob. Salinas rent richting de bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Irusta de bal onder controle te krijgen. Olloquiegui kopt de bal weg. García Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Dominguez is nu in balbezit. Sánchez Dominguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sánchez Dominguez rent richting de bal. Roldán onderschept slim de pass. Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán heeft problemen om de bal te vangen. Louzán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fernández Aláez is nu in balbezit. Fernández Aláez geeft een hoge lob. Salinas probeert de bal met de borst te controleren. Arévalo rent richting de bal. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Puerta bokst de bal weg.

22e minuut.
Álvarez Rodríguez kopt de bal weg. Barrena is nu in balbezit. Barrena geeft een lange en hoge pass. Sánchez Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Velázquez kopt de bal weg. Olloquiegui heeft problemen om de bal te vangen. Olloquiegui met een sublieme pass. Sánchez Dominguez rent richting de bal. Sánchez Dominguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fernández Magdaleno rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo passt de bal met de wreef. Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Salinas draait met de bal, schiet en ... Puerta bokst de bal weg.

40e minuut.
Fernández Magdaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Vega passt de bal zonder na te denken. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barrena kopt de bal weg. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas draait met de bal, schiet en ... Puerta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronald Cumman 65%, estafa f.c 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronald Cumman - estafa f.c 0:0

59e minuut.
Liñero geeft een hoge lob. García Cantarero met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Magdaleno de bal. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fernández Sanz passt de bal zonder na te denken. Daar is Louzán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louzán passt de bal met de wreef. Sánchez Dominguez rent richting de bal. Sánchez Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronald Cumman 49%, estafa f.c 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronald Cumman - estafa f.c 0:0