Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
estafa f.c Ronald Cumman
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas onderschept slim de pass. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Louzán passt de bal in één keer door. Sánchez Dominguez rent richting de bal. Roldán begaat een overtreding. Sánchez Dominguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Louzán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Fernández Magdaleno verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Magdaleno met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hermida met een sublieme pass. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Magdaleno begaat een overtreding. Fernández Magdaleno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 45%, Ronald Cumman 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
estafa f.c - Ronald Cumman 0:0

54e minuut.
Inworp. Velázquez met een snelle inworp. Fernández Sanz met een sublieme pass. Sánchez Dominguez rent richting de bal. Sánchez Dominguez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Ronald Cumman 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irusta met de inworp. Arévalo geeft een lange en hoge pass. del Horno is nu in balbezit. del Horno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
estafa f.c - Ronald Cumman 1:1

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sadik niet meer kan verder spelen. del Olmo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sanz geeft een hoge lob. García Ibáñez rent richting de bal. Olloquiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Olloquiegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Liñero probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pérez de Lanzábal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is del Horno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Horno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 50%, Ronald Cumman 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
estafa f.c - Ronald Cumman 1:1