Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokt3rian0s Westye FC
DIFENS Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 23.3
good Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov passt de bal in één keer door. Sitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 1:0

9e minuut.
Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov speelt de bal door. Sitar rent richting de bal. Sitar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 2:0

14e minuut.
Larionov is nu in balbezit. Larionov passt de bal in één keer door. Dejonghe probeert naar een medespeler te passen. Sitar heeft problemen om de bal te vangen. Sitar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mateos is nu in balbezit. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles speelt de bal door. Sitar is nu in balbezit. Sitar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Urraka speelt de bal door. Larionov is nu in balbezit. Larionov probeert naar een medespeler te passen. Sitar is nu in balbezit. Sitar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Larionov speelt de bal door. Vass rent richting de bal. Vass passt de bal in één keer door. Sitar is nu in balbezit. Sitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 3:0

36e minuut.
Vass rent richting de bal. Vass passt de bal in één keer door. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov haalt uit met een fantastische trap. Recamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 4:0

37e minuut.
Postigo rent richting de bal. Postigo passt de bal met de wreef. Mateos rent richting de bal. Sitar is nu in balbezit. Sitar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Camacho probeert de bal met de borst te controleren. Larionov rent richting de bal. Camacho begaat een overtreding. Camacho krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Galván Carrillo geeft een hoge lob. Inworp. Vass met een snelle inworp. Robles is nu in balbezit. Robles geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 28%, Westye FC 72%.
Kokt3rian0s - Westye FC 4:0

48e minuut.
Galván Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass speelt de bal door. Sitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dejonghe probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 5:0

60e minuut.
Vass geeft een hoge lob. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe passt de bal met de wreef. Sitar is nu in balbezit. Sitar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 6:0

62e minuut.
Dejonghe onderschept slim de pass. Dejonghe speelt de bal door. Larionov is nu in balbezit. Sitar is nu in balbezit. Sitar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
González-Villamil is nu in balbezit. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov passt de bal zonder na te denken. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Westye FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 23%, Westye FC 77%.
Kokt3rian0s - Westye FC 7:0