Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linus F.C. estafa f.c
3-2-3-2 J Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 20.3
excellent Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Irusta kopt de bal weg. Arévalo probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez Rodríguez is nu in balbezit. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Sadik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Leo met een sublieme pass. Arocha rent richting de bal. Arocha passt de bal met de wreef. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 1:0

9e minuut.
Álvarez Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. García de la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles onderschept slim de pass. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. Roldán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Serralle Córcoles neemt de hoekschop. Pandur krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Arocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Leo met een sublieme pass. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha speelt de bal door. Daar is Pandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandur draait met de bal, schiet en ... Sadik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ibanez kopt de bal weg. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Met opzet legt García Cantarero zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, García Cantarero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! García Cantarero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Serralle Córcoles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibanez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles passt de bal met de wreef. Pandur heeft problemen om de bal te vangen. Pandur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal met de wreef. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles schiet op doel. Sadik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Arocha rent richting de bal. Arocha speelt de bal door. Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 2:0

24e minuut.
García de la Vega verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Vega passt de bal met de wreef. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ... Sadik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 3:0

28e minuut.
Ibanez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles geeft een hoge lob. Pandur springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 4:0

29e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Roldán is nu in balbezit. Pandur onderschept slim de pass. Daar is Pandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pandur zal de hoekschop nemen. Serralle Córcoles krijgt zijn hoofd ertegen. Sadik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 5:0

32e minuut.
Álvarez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Rodríguez passt de bal met de wreef. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Pandur heeft problemen om de bal te vangen. Pandur draait met de bal, schiet en ... Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roldán heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. García Ibáñez kopt de bal weg. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 6:0

41e minuut.
Leo met een sublieme pass. Arocha is nu in balbezit. Arocha passt de bal in één keer door. Pandur is nu in balbezit. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pandur geeft de bal voor. Serralle Córcoles kan de bal niet met de borst controleren. Serralle Córcoles passt de bal met de wreef. Pandur is nu in balbezit. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 13%, estafa f.c 87%.
Linus F.C. - estafa f.c 7:0

48e minuut.
Arocha is nu in balbezit. Arocha geeft een hoge lob. Roldán kopt de bal weg. Pandur rent richting de bal. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Sadik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles geeft de bal voor. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ... Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 8:0

53e minuut.
Arocha verovert de bal door een tackle van achteren. Arocha speelt de bal door. Leo met een sublieme pass. Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles haalt uit met een fantastische trap. Sadik bokst de bal weg.

57e minuut.
Pandur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sadik met een sublieme pass. Piqueras kopt de bal weg. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ibanez met een sublieme pass. Serralle Córcoles is nu in balbezit. Serralle Córcoles passt de bal zonder na te denken. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 9:0

62e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles verovert de bal door een tackle van achteren. Serralle Córcoles passt de bal zonder na te denken. Pandur is nu in balbezit. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Sadik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Viedma probeert naar een medespeler te passen. Ibanez is nu in balbezit. Ibanez passt de bal in één keer door. Serralle Córcoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles draait met de bal, schiet en ... Sadik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 10:0

76e minuut.
Viedma bereikt de bal nog maar net als eerste. Viedma geeft een hoge lob. Pandur rent richting de bal. Pandur schiet op doel. Sadik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 11:0

77e minuut.
Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Serralle Córcoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serralle Córcoles geeft een hoge lob. Pandur is nu in balbezit. Pandur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linus F.C. - estafa f.c 12:0

80e minuut.
Ibanez met een sublieme pass. García de la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Leo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. García de la Vega moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. García de la Vega kan niet meer verder spelen. Hermida komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Piqueras speelt de bal door. Zaldívar met een sublieme pass. Ibanez speelt de bal door. Serralle Córcoles rent richting de bal. Serralle Córcoles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. García Ibáñez rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Pandur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linus F.C. 27%, estafa f.c 73%.
Linus F.C. - estafa f.c 12:0