Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronald Cumman Westye FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Villoria passt de bal in één keer door. Postigo heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Magdaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoria is nu in balbezit. Villoria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Solozábal geeft de bal voor. Sánchez Dominguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Louzán de bal. Louzán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mateos verovert de bal door een tackle van achteren. Villoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoria passt de bal zonder na te denken. Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Postigo haalt uit met een fantastische trap. Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronald Cumman 51%, Westye FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronald Cumman - Westye FC 0:0

53e minuut.
Galván Carrillo met een snelle inworp. Mateos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Louzán. Louzán krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Liñero met een snelle inworp. Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán passt de bal in één keer door. Sánchez Dominguez is nu in balbezit. Sánchez Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Dominguez is nu in balbezit. Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronald Cumman - Westye FC 1:0

85e minuut.
Louzán verovert de bal door een tackle van achteren. Louzán passt de bal zonder na te denken. Sánchez Dominguez is nu in balbezit. Sánchez Dominguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronald Cumman 35%, Westye FC 65%.
Ronald Cumman - Westye FC 1:0