Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokt3rian0s CcNeto
DIFENS Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ţiclău met de inworp. Larionov is nu in balbezit. Sitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitar draait met de bal, schiet en ... Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - CcNeto 1:0

8e minuut.
Sidro is nu in balbezit. Sitar onderschept slim de pass. Sitar passt de bal zonder na te denken. Daar is Larionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larionov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hinkel rent richting de bal. Hinkel geeft een hoge lob. Criado heeft problemen om de bal te vangen. Larionov rent richting de bal. Larionov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Robles passt de bal met de wreef. Larionov is nu in balbezit. Larionov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sitar de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău passt de bal met de wreef. Larionov speelt de bal door. Sitar is nu in balbezit. Sitar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Velázquez rent richting de bal. Velázquez passt de bal in één keer door. Cadavieco rent richting de bal. Dejonghe onderschept slim de pass. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Corta bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles onderschept slim de pass. Robles speelt de bal door. Sitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - CcNeto 2:0

42e minuut.
Hinkel probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău rent richting de bal. Inworp. Ţiclău met een snelle inworp. Larionov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 24%, CcNeto 76%.
Kokt3rian0s - CcNeto 2:0

49e minuut.
Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe geeft een hoge lob. Larionov kopt de bal weg. Sitar rent richting de bal. Sitar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău geeft een hoge lob. Dejonghe kopt de bal weg. Larionov rent richting de bal. Larionov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Larionov kopt de bal weg. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe met een sublieme pass. Sitar is nu in balbezit. Sitar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bertomeu geeft de bal voor. Inworp. Ţiclău met een snelle inworp. Larionov rent richting de bal. Larionov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bertomeu is nu in balbezit. Sitar is nu in balbezit. Sidro verovert de bal door een tackle van achteren. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău passt de bal in één keer door. Daar is Sitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larionov rent richting de bal. Larionov haalt uit met een fantastische trap. Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ţiclău haalt uit met een fantastische trap. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe geeft een lange en hoge pass. Larionov is nu in balbezit. Larionov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Larionov kopt de bal weg. Daar is Sitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitar passt de bal zonder na te denken. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Larionov kopt de bal weg. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe passt de bal in één keer door. Sitar rent richting de bal. Sitar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Sitar rent richting de bal. Criado rent richting de bal. Larionov onderschept slim de pass. Larionov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău probeert naar een medespeler te passen. Sitar heeft problemen om de bal te vangen. Larionov is nu in balbezit. Larionov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Dejonghe geeft de bal voor. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău passt de bal in één keer door. Larionov is nu in balbezit. Larionov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - CcNeto 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 23%, CcNeto 77%.
Kokt3rian0s - CcNeto 3:0