Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CcNeto Kokt3rian0s
Normal Tactiek DIFENS
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:1

5e minuut.
Vivar Dorado met een sublieme pass. Daar is Gómez Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje begaat een overtreding. Torje krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Criado is nu in balbezit. Larionov verovert de bal door een tackle van achteren. Larionov passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:2

11e minuut.
Vass is nu in balbezit. Vass passt de bal zonder na te denken. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:3

12e minuut.
Vivar Dorado is nu in balbezit. Dejonghe onderschept slim de pass. Dejonghe met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe passt de bal met de wreef. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Torje draait met de bal, schiet en ... Velázquez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Velázquez met een harde bal richting middenveld. Larionov kopt de bal weg. Torje rent richting de bal. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Larionov onderschept slim de pass. Larionov passt de bal in één keer door. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ... Bertomeu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

20e minuut.
Corta probeert de bal aan de voet te houden. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:4

29e minuut.
Robles is nu in balbezit. Robles passt de bal met de wreef. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vass de bal. Vass geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Larionov verovert de bal door een tackle van achteren. Larionov geeft de bal voor. Klungelig pakt Bertomeu de bal. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Vass met de inworp. Robles speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:5

39e minuut.
Larionov verovert de bal door een tackle van achteren. Larionov speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ... Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:6

42e minuut.
Torje met een sublieme pass. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CcNeto 77%, Kokt3rian0s 23%.
CcNeto - Kokt3rian0s 0:7

55e minuut.
Larionov verovert de bal door een tackle van achteren. Larionov passt de bal zonder na te denken. Bertomeu is nu in balbezit. Torje onderschept slim de pass. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal in één keer door. Larionov probeert naar een medespeler te passen. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kurzepa geeft een hoge lob. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje speelt de bal door. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Larionov speelt de bal door. Vass probeert naar een medespeler te passen. Bertomeu speelt de bal door. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:8

81e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Daar is Larionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larionov probeert naar een medespeler te passen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vivar Dorado. Vivar Dorado krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Larionov met een sublieme pass. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CcNeto - Kokt3rian0s 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CcNeto 78%, Kokt3rian0s 22%.
CcNeto - Kokt3rian0s 0:9