Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C estafa f.c
P442E Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal zonder na te denken. Mester probeert naar een medespeler te passen. Dardani rent richting de bal. Dardani draait met de bal, schiet en ... Sadik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 1:0

7e minuut.
Mester speelt de bal door. Antonio is nu in balbezit. Antonio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hennessey de bal. Hennessey geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan onderschept slim de pass. Tâlvan met een sublieme pass. Daar is Antonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio haalt uit met een fantastische trap. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Antonio is nu in balbezit. Antonio geeft een hoge lob. Hennessey kopt de bal weg. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dardani kopt de bal weg. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antonio de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Varnaliev met een snelle inworp. Mester is nu in balbezit. Mester passt de bal met de wreef. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert García Ibáñez de bal onder controle te krijgen. Dardani is nu in balbezit. Dardani passt de bal zonder na te denken. Daar is Antonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio haalt uit met een fantastische trap. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 22%, estafa f.c 78%.
Edetanorum F.C - estafa f.c 1:0

50e minuut.
Dardani met een sublieme pass. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel geeft de bal voor. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 2:0

53e minuut.
Hennessey passt de bal zonder na te denken. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio schiet op doel. Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Roldán probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hennessey neemt de hoekschop. Antonio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 3:0

55e minuut.
Mester is nu in balbezit. Mester passt de bal met de wreef. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio haalt uit met een fantastische trap. Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 4:0

59e minuut.
Hennessey speelt de bal door. Álvarez Rodríguez geeft een hoge lob. Mester rent richting de bal. Mester geeft de bal voor. Antonio springt en kopt de bal. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranyan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hennessey probeert de bal met de borst te controleren. Hennessey passt de bal in één keer door. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ... Sadik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 5:0

71e minuut.
Luque Jiménez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roldán de bal. Dardani probeert naar een medespeler te passen. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio schiet op doel. Sadik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
Álvarez Rodríguez is nu in balbezit. Emanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel speelt de bal door. Antonio is nu in balbezit. Antonio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Dardani rent richting de bal. Dardani passt de bal met de wreef. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 6:0

81e minuut.
Hennessey rent richting de bal. Hennessey geeft de bal voor. Daar is García Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel. Sadik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - estafa f.c 7:0

88e minuut.
Emanuel is nu in balbezit. Emanuel met een sublieme pass. Antonio rent richting de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ... García Ibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dardani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dardani rent richting de bal. Dardani passt de bal met de wreef. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ... García Ibáñez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 18%, estafa f.c 82%.
Edetanorum F.C - estafa f.c 7:0