Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
estafa f.c Edetanorum F.C
Normal Tactiek P442E
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Hennessey is nu in balbezit. Hennessey speelt de bal door. Dardani met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:1

9e minuut.
Dardani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mester de bal. Astiazarán begaat een overtreding. Astiazarán krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dardani is nu in balbezit. Dardani passt de bal zonder na te denken. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester passt de bal in één keer door. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... Sadik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:2

19e minuut.
Mester speelt de bal door. Dardani is nu in balbezit. Dardani passt de bal met de wreef. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:3

22e minuut.
García de la Vega rent richting de bal. Tâlvan onderschept slim de pass. Tâlvan speelt de bal door. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
García de la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan verovert de bal door een tackle van achteren. Tâlvan speelt de bal door. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Maó is nu in balbezit. Maó schiet op doel. Na een snelle pass probeert García Ibáñez de bal onder controle te krijgen. Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Astiazarán met de inworp. García de la Vega rent richting de bal. García de la Vega met een sublieme pass. Álvarez Rodríguez speelt de bal door. Irusta geeft de bal voor. Rhodes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santorelli komt het veld opgelopen. Astiazarán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez de Lanzábal komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Irlandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap. García Ibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dardani rent richting de bal. Dardani passt de bal met de wreef. García Cantarero met een sublieme pass. Hennessey geeft een hoge lob. Maó springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
García de la Vega rent richting de bal. Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal in één keer door. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:4

44e minuut.
Dardani is nu in balbezit. Maó rent richting de bal. Dardani is nu in balbezit. Dardani haalt uit met een fantastische trap. Sadik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 68%, Edetanorum F.C 32%.
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:5

46e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Santorelli onderschept slim de pass. Santorelli met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:6

49e minuut.
Hennessey met de inworp. Santorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santorelli passt de bal in één keer door. Dardani rent richting de bal. Dardani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dardani de bal. Dardani passt de bal zonder na te denken. Mester geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:7

53e minuut.
Hennessey is nu in balbezit. Hennessey geeft een hoge lob. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... Sadik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is García Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mester geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dardani rent richting de bal. Dardani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sadik trapt de bal weg van het doel. Mester probeert de bal met de borst te controleren. Mester passt de bal met de wreef. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:8

59e minuut.
Dardani is nu in balbezit. Dardani passt de bal met de wreef. García Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Roldán is nu in balbezit. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:9

62e minuut.
García de la Vega is nu in balbezit. Santorelli onderschept slim de pass. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey geeft een lange en hoge pass. Pérez de Lanzábal heeft problemen om de bal te vangen. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:10

73e minuut.
Dardani probeert naar een medespeler te passen. Santorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santorelli geeft een lange en hoge pass. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:11

74e minuut.
Irusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester onderschept slim de pass. Mester probeert naar een medespeler te passen. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:12

76e minuut.
Dardani onderschept slim de pass. Dardani met een sublieme pass. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:13

81e minuut.
Álvarez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dardani kan de bal niet met de borst controleren. Dardani schiet op doel. Sadik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Álvarez Rodríguez geeft de bal voor. Inworp. Mester met een snelle inworp. Dardani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Santorelli kopt de bal weg. Daar is Hennessey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estafa f.c 89%, Edetanorum F.C 11%.
estafa f.c - Edetanorum F.C 0:13