Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC Cudolet F.C
Gallardo Tactiek Cudolet
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 41.4
redelijk Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


13e minuut.
Daar is Bogdanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enériz rent richting de bal. Enériz passt de bal in één keer door. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk geeft de bal voor. Daar is Palmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Swadźba heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo met een sublieme pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Georges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:1

27e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz begaat een overtreding. Grigorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:2

30e minuut.
Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo is nu in balbezit. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Mauês onderschept slim de pass. Mauês speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi geeft een hoge lob. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:3

38e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Targosz rent richting de bal. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov geeft de bal voor. Paal!

41e minuut.
Grigorov geeft de bal voor. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht rent richting de bal. Albrecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:4

44e minuut.
Doeltrap. Figas met een harde bal richting middenveld. Humiecki rent richting de bal. Grigorov geeft een hoge lob. Albrecht kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 48%, Cudolet F.C 52%.
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:4

49e minuut.
Alonso speelt de bal door. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:5

52e minuut.
Targosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Georges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 0:6

60e minuut.
Palmas geeft de bal voor. Eiberle rent richting de bal. Eiberle geeft de bal voor. Albrecht is nu in balbezit. Audytor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel. Figas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 1:6

63e minuut.
Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi geeft een hoge lob. Alonso kan de bal niet met de borst controleren. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szmatiuk speelt de bal door. Klungelig pakt Audytor de bal. Audytor met een sublieme pass. Enériz rent richting de bal. Enériz geeft de bal voor. Figas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 2:6

69e minuut.
Albrecht geeft de bal voor. Eupilio kopt de bal weg. Klungelig pakt Tatarkovič de bal. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Cudolet F.C 3:6

76e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Marcisz geeft de bal voor. Tarailo controleert de bal met de borst. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eupilio met een snelle inworp. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft de bal voor. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 40%, Cudolet F.C 60%.
Inter Turó FC - Cudolet F.C 3:6