Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chamanes FC IES. Pau Vila
Normal Tactiek Remuntada
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Rández de bal. Bayarri is nu in balbezit. Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández draait met de bal, schiet en ... González Menéndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:0

8e minuut.
Gonzalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:1

10e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Madrid is nu in balbezit. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ... Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Arizmendi de Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:2

22e minuut.
Torres Ruiz rent richting de bal. Torres Ruiz passt de bal zonder na te denken. Lago is nu in balbezit. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kłopotek controleert de bal met de borst. González Villarreal rent richting de bal. Kłopotek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłopotek krijgt een gele kaart. González Villarreal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. González Villarreal kan niet meer verder spelen. Amiano komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Godoi met een sublieme pass. Madrid is nu in balbezit. Gonzalvo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gonzalvo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Costanilla speelt de bal door. Pinzani rent richting de bal. Bayarri begaat een overtreding. Bayarri krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fontanellas rent richting de bal. Fontanellas passt de bal zonder na te denken. Torres Ruiz met een sublieme pass. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 40%, IES. Pau Vila 60%.
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:2

48e minuut.
Torres Ruiz onderschept slim de pass. Torres Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Kłopotek speelt de bal door. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Amiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:3

57e minuut.
Berendei passt de bal in één keer door. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Kłopotek rent richting de bal. Kłopotek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo geeft een hoge lob. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:4

62e minuut.
Garitano geeft een hoge lob. Cabrero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Platas. Platas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Irazoki speelt de bal door. Rández rent richting de bal. Rández passt de bal zonder na te denken. Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Platas speelt de bal door. Gonzalvo speelt de bal door. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei onderschept slim de pass. Berendei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cabrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Ruiz speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 49%, IES. Pau Vila 51%.
Los Chamanes FC - IES. Pau Vila 1:4