Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IES. Pau Vila Los Chamanes FC
Remuntada Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 20.8
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gonzalvo speelt de bal door. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros met een sublieme pass. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Costanilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Irazoki passt de bal zonder na te denken. Vallesteros speelt de bal door. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 1:0

19e minuut.
Daar is Bayarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbreras geeft een hoge lob. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arizmendi de Lucas is nu in balbezit. Costanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Costanilla probeert naar een medespeler te passen. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo schiet op doel. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Martínez Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Berendei is nu in balbezit. Berendei passt de bal in één keer door. Costanilla is nu in balbezit. Costanilla draait met de bal, schiet en ... Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal in één keer door. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Martínez Ballesteros de bal. Berendei rent richting de bal. Madrid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berendei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berendei kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 51%, Los Chamanes FC 49%.
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 2:0

47e minuut.
Rodríguez Castañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Castañón passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Vallesteros probeert naar een medespeler te passen. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal met de wreef. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 3:0

52e minuut.
Tena García met een snelle inworp. Costanilla geeft een hoge lob. Madrid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 4:0

55e minuut.
Llador geeft de bal voor. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo passt de bal met de wreef. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanilla haalt uit met een fantastische trap. Aparicio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 53%, Los Chamanes FC 47%.
IES. Pau Vila - Los Chamanes FC 5:0