Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC IES. Pau Vila
Gallardo Tactiek Remuntada
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 30.4
redelijk Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Lumbreras is nu in balbezit. Mauês onderschept slim de pass. Mauês passt de bal met de wreef. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - IES. Pau Vila 1:0

22e minuut.
Szmatiuk met een sublieme pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles is nu in balbezit. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jalil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmatiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
González Menéndez met een harde bal richting middenveld. Negro kopt de bal weg. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles rent richting de bal. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Targosz met een snelle inworp. Mauês rent richting de bal. Mauês passt de bal zonder na te denken. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lumbreras passt de bal met de wreef. Mauês bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês passt de bal in één keer door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 27%, IES. Pau Vila 73%.
Inter Turó FC - IES. Pau Vila 1:0

48e minuut.
Tena García bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Argüelles rent richting de bal. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Alonso geeft de bal voor. Swadźba kopt de bal weg. Argüelles is nu in balbezit. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Negro is nu in balbezit. Mauês is nu in balbezit. Mauês speelt de bal door. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ... González Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Costanilla krijgt zijn hoofd ertegen. Georges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Turó FC - IES. Pau Vila 1:1

75e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal zonder na te denken. Mauês speelt de bal door. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - IES. Pau Vila 2:1

80e minuut.
Szmatiuk onderschept slim de pass. Szmatiuk met een sublieme pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel. Rodríguez Castañón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Eupilio onderschept slim de pass. Eupilio speelt de bal door. Negro met een sublieme pass. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 34%, IES. Pau Vila 66%.
Inter Turó FC - IES. Pau Vila 2:1