Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chamanes FC Cudolet F.C
Normal Tactiek Cudolet
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38.1
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Tatarkovič kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarailo de bal. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Kyslík is nu in balbezit. Kyslík schiet op doel. Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Amiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz onderschept slim de pass. Marcisz geeft de bal voor. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tarailo passt de bal met de wreef. Albrecht rent richting de bal. Albrecht passt de bal met de wreef. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Kyslík probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Cudolet F.C 0:1

33e minuut.
Amiano is nu in balbezit. Kyslík verovert de bal door een tackle van achteren. Kyslík speelt de bal door. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Albrecht met een snelle inworp. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Humiecki rent richting de bal. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 70%, Cudolet F.C 30%.
Los Chamanes FC - Cudolet F.C 0:1

57e minuut.
Lago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Martínez Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki onderschept slim de pass. Humiecki met een sublieme pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Cudolet F.C 0:2

66e minuut.
Albrecht speelt de bal door. Lago rent richting de bal. Cernuschi onderschept slim de pass. Cernuschi schiet op doel. Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kyslík probeert naar een medespeler te passen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Humiecki passt de bal zonder na te denken. Albrecht rent richting de bal. Albrecht met een sublieme pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 63%, Cudolet F.C 37%.
Los Chamanes FC - Cudolet F.C 0:2