Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudolet F.C Los Chamanes FC
Cudolet Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cernuschi is nu in balbezit. Marcisz is nu in balbezit. Tarailo speelt de bal door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Grigorov rent richting de bal. Grigorov geeft een hoge lob. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 1:0

15e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Tarailo is nu in balbezit. Cernuschi met een sublieme pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Grigorov is nu in balbezit. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov rent richting de bal. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Aparicio trapt de bal weg van het doel. Tarailo met een sublieme pass. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Martínez Ballesteros rent richting de bal. Humiecki begaat een overtreding. Humiecki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 2:0

29e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz geeft de bal voor. Daar is Martínez Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Aparicio bokst de bal weg. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 3:0

30e minuut.
Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo is nu in balbezit. Humiecki is nu in balbezit. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Fontanellas met een snelle inworp. González Villarreal speelt de bal door. Grigorov speelt de bal door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carallo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 38%, Los Chamanes FC 62%.
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 3:0

47e minuut.
Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 4:0

51e minuut.
Albrecht speelt de bal door. Marcisz rent richting de bal. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 5:0

53e minuut.
Martínez Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Cernuschi onderschept slim de pass. Albrecht rent richting de bal. Albrecht speelt de bal door. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
González Villarreal speelt de bal door. Tarailo met een snel genomen vrije trap. Madrid probeert de bal met de borst te controleren. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bayarri rent richting de bal. Tarailo onderschept slim de pass. Tarailo met een sublieme pass. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki schiet op doel. Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Marcisz kan de bal niet met de borst controleren. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fontanellas rent richting de bal. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 6:0

79e minuut.
Grigorov passt de bal zonder na te denken. Martínez Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov geeft de bal voor. Klungelig pakt Albrecht de bal. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Marcisz speelt de bal door. Tarailo met een sublieme pass. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Grigorov geeft een hoge lob. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Aparicio bokst de bal weg.

88e minuut.
González Villarreal speelt de bal door. Grigorov speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 19%, Los Chamanes FC 81%.
Cudolet F.C - Los Chamanes FC 7:0