Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tango sc Real Madrid J
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Iznata geeft de bal voor. Potete rent richting de bal. del Barrio onderschept slim de pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Real Madrid J 1:0

15e minuut.
Jaén kopt de bal weg. Klungelig pakt Jorrín de bal. Lucero speelt de bal door. Coto is nu in balbezit. Coto draait met de bal, schiet en ... Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
de Pedro verovert de bal door een tackle van achteren. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Potete bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto verovert de bal door een tackle van achteren. Coto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Castellet onderschept slim de pass. Castellet speelt de bal door. Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo draait met de bal, schiet en ... Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Berja met een snelle inworp. Klungelig pakt Castellet de bal. Castellet passt de bal zonder na te denken. Potete rent richting de bal. Potete geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mendiguren rent richting de bal. Berja verovert de bal door een tackle van achteren. Berja passt de bal in één keer door. Rojo is nu in balbezit. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tango sc - Real Madrid J 1:1

42e minuut.
Daar is Castellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendiguren rent richting de bal. Castellet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 56%, Real Madrid J 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tango sc - Real Madrid J 1:1

54e minuut.
Jaén geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granados rent richting de bal. Granados geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
del Barrio verovert de bal door een tackle van achteren. del Barrio met een sublieme pass. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
de Pedro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucero met de inworp. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Coto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 44%, Real Madrid J 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tango sc - Real Madrid J 1:1