Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudolet F.C IES. Pau Vila
Cudolet Tactiek Remuntada
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 28
good Schieten adequate
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Platas met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal in één keer door. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jalil onderschept slim de pass. Torres Ruiz rent richting de bal. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 1:0

14e minuut.
Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kłopotek de bal. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jalil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jalil trapt de bal weg. Kłopotek kopt de bal weg. Bogdanović probeert de bal aan de voet te houden. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Figas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

24e minuut.
Jalil is nu in balbezit. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi probeert naar een medespeler te passen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 2:0

26e minuut.
Costanilla probeert naar een medespeler te passen. Kłopotek rent richting de bal. Kłopotek met een sublieme pass. Gonzalvo rent richting de bal. Berendei is nu in balbezit. Figas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berendei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 2:1

33e minuut.
Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 2:2

45e minuut.
Albrecht speelt de bal door. Tarailo rent richting de bal. Tarailo passt de bal met de wreef. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 45%, IES. Pau Vila 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 2:2

48e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht passt de bal zonder na te denken. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Albrecht geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Godoi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 3:2

52e minuut.
Godoi is nu in balbezit. Tarailo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo passt de bal met de wreef. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... González Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 4:2

63e minuut.
Figas speelt de bal door. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi probeert naar een medespeler te passen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Albrecht met de inworp. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo passt de bal met de wreef. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gonzalvo kopt de bal weg. Costanilla is nu in balbezit. Costanilla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cernuschi de bal onder controle te krijgen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 5:2

71e minuut.
Torres Ruiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Humiecki de bal. Godoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki draait met de bal, schiet en ... González Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Grigorov met de inworp. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Humiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. González Menéndez bokst de bal weg.

81e minuut.
Tarailo passt de bal met de wreef. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht met een sublieme pass. Bogdanović speelt de bal door. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tarailo is nu in balbezit. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki speelt de bal door. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 35%, IES. Pau Vila 65%.
Cudolet F.C - IES. Pau Vila 6:2