Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IES. Pau Vila Cudolet F.C
Remuntada Tactiek Cudolet
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 42
average Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


4e minuut.
Lumbreras rent richting de bal. Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Jalil met een sublieme pass. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Figas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Tarailo rent richting de bal. Tarailo passt de bal met de wreef. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... González Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Albrecht neemt de hoekschop. Cernuschi is nu in balbezit. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Guerao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerao rent richting de bal. Paal!

12e minuut.
Tena García is nu in balbezit. Humiecki onderschept slim de pass. Humiecki passt de bal met de wreef. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 0:1

17e minuut.
Tarailo met een sublieme pass. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 0:2

20e minuut.
Inworp. Albrecht met de inworp. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. Guerao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo is nu in balbezit. Cernuschi rent richting de bal. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cernuschi de bal. Jalil is nu in balbezit. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov speelt de bal door. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel. González Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi passt de bal in één keer door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 0:3

41e minuut.
Tarailo passt de bal met de wreef. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 0:4

43e minuut.
Tena García speelt de bal door. Gonzalvo rent richting de bal. Tatarkovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatarkovič krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Daar is Tarailo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 68%, Cudolet F.C 32%.
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 0:4

47e minuut.
Bogdanović kopt de bal weg. Tarailo controleert de bal met de borst. Tarailo speelt de bal door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... González Menéndez bokst de bal weg.

53e minuut.
Costanilla geeft een hoge lob. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde onderschept slim de pass. Berendei onderschept slim de pass. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 1:4

54e minuut.
Daar is González Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Menéndez met een sublieme pass. Grigorov kopt de bal weg. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi rent richting de bal. Albrecht speelt de bal door. Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cernuschi de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Costanilla rent richting de bal. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. González Menéndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 1:5

76e minuut.
Klungelig pakt Tarailo de bal. Grigorov rent richting de bal. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Cernuschi kan de bal niet met de borst controleren. Jalil speelt de bal door. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Castañón probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grigorov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Albrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrecht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jalil trapt de bal weg. Marcisz kopt de bal weg. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rodríguez Castañón geeft een lange en hoge pass. Costanilla rent richting de bal. Costanilla passt de bal met de wreef. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 2:5

90e minuut.
Bogdanović geeft een lange en hoge pass. Cernuschi probeert de bal aan de voet te houden. Llador is nu in balbezit. Albrecht speelt de bal door. Jalil verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grigorov neemt de hoekschop. Albrecht rent richting de bal. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... González Menéndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 71%, Cudolet F.C 29%.
IES. Pau Vila - Cudolet F.C 2:5