Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC Los Chamanes FC
Gallardo Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 21.1
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Negro met een sublieme pass. Klungelig pakt González Villarreal de bal. Enériz rent richting de bal. Enériz schiet op doel. Na een snelle pass probeert González Villarreal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Martínez Ballesteros geeft de bal voor. Inworp. Hodkovička met een snelle inworp. Enériz is nu in balbezit. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Enériz passt de bal in één keer door. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madrid. Swadźba raakt geblesseerd tijdens het duel. Audytor wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 1:0

20e minuut.
Szmatiuk passt de bal met de wreef. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička speelt de bal door. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Audytor verovert de bal door een tackle van achteren. Audytor passt de bal in één keer door. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz draait met de bal, schiet en ... Aparicio bokst de bal weg.

23e minuut.
Hodkovička met de inworp. Enériz kan de bal niet met de borst controleren. Enériz probeert naar een medespeler te passen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Audytor geeft een hoge lob. Martínez Ballesteros kopt de bal weg. Klungelig pakt Madrid de bal. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel. Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 2:0

34e minuut.
Swadźba passt de bal in één keer door. Enériz is nu in balbezit. Lago is nu in balbezit. Swadźba onderschept slim de pass. Swadźba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Lago de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 3:0

41e minuut.
Szmatiuk met de inworp. Negro is nu in balbezit. Negro passt de bal in één keer door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Madrid geeft de bal voor. Inworp. Hodkovička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 26%, Los Chamanes FC 74%.
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 3:0

52e minuut.
Arizmendi de Lucas met een sublieme pass. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan geeft een hoge lob. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro passt de bal in één keer door. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 4:0

56e minuut.
Swadźba is nu in balbezit. Bayarri verovert de bal door een tackle van achteren. Enériz begaat een overtreding. Enériz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Enériz verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szmatiuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Swadźba springt en kopt de bal. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lago de bal. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 5:0

63e minuut.
Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri passt de bal in één keer door. Madrid probeert de bal aan de voet te houden. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Fontanellas rent richting de bal. Fontanellas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Madrid de bal onder controle te krijgen. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Audytor met een sublieme pass. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Martínez Ballesteros is nu in balbezit. Martínez Ballesteros passt de bal in één keer door. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu geeft de bal voor. Swadźba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal met de wreef. Negro met een sublieme pass. Klungelig pakt Swadźba de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hodkovička probeert de bal met de borst te controleren. Hodkovička passt de bal in één keer door. Lago heeft problemen om de bal te vangen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel. Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 28%, Los Chamanes FC 72%.
Inter Turó FC - Los Chamanes FC 6:0