Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chamanes FC Inter Turó FC
Normal Tactiek Cruiff
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Mauês is nu in balbezit. Mauês geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Argüelles de bal. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:1

14e minuut.
Szmatiuk speelt de bal door. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Swadźba controleert de bal met de borst. Swadźba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:2

20e minuut.
Arizmendi de Lucas rent richting de bal. Szmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk passt de bal in één keer door. Argüelles rent richting de bal. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Eiberle de bal. Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabrero zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid geeft een hoge lob. Audytor kopt de bal weg. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mauês passt de bal met de wreef. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Argüelles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argüelles legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:3

32e minuut.
Szmatiuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doncu de bal. Amiano is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Audytor geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Negro onderschept slim de pass. Mauês bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês passt de bal in één keer door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Negro passt de bal zonder na te denken. Eiberle is nu in balbezit. Eiberle geeft een lange en hoge pass. Argüelles heeft problemen om de bal te vangen. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Szmatiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauês is nu in balbezit. Mauês passt de bal zonder na te denken. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:4

42e minuut.
Klungelig pakt Mauês de bal. Mauês passt de bal in één keer door. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 78%, Inter Turó FC 22%.
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:4

55e minuut.
Negro passt de bal zonder na te denken. Lago rent richting de bal. Szmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:5

57e minuut.
Audytor is nu in balbezit. Mauês rent richting de bal. Mauês passt de bal met de wreef. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Arizmendi de Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk speelt de bal door. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lago geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doncu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Swadźba krijgt zijn hoofd ertegen. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Swadźba probeert de bal aan de voet te houden. Argüelles rent richting de bal. Madrid speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Mauês passt de bal in één keer door. Audytor rent richting de bal. Audytor geeft een hoge lob. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 75%, Inter Turó FC 25%.
Los Chamanes FC - Inter Turó FC 0:5