Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chillipocket Inter Turó FC
Normal Tactiek Gallardo
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten redelijk
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Enériz heeft problemen om de bal te vangen. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Zamarripa bokst de bal weg.

8e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička met een sublieme pass. Enériz is nu in balbezit. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Enériz probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel. Zamarripa bokst de bal weg.

12e minuut.
Fernández Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cherubino de bal. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro probeert naar een medespeler te passen. Doncu met een sublieme pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamarripa probeert naar een medespeler te passen. Audytor kopt de bal weg. Enériz rent richting de bal. Enériz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doncu speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba geeft de bal voor. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Inter Turó FC 0:1

22e minuut.
Audytor probeert naar een medespeler te passen. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro passt de bal met de wreef. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Zamarripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Inter Turó FC 0:2

39e minuut.
Wilczan met een sublieme pass. Tabuenka met een sublieme pass. Audytor met een sublieme pass. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamarripa trapt de bal weg van het doel. Szmatiuk kopt de bal weg. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doncu probeert naar een medespeler te passen. Enériz is nu in balbezit. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba heeft problemen om de bal te vangen. Swadźba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hodkovička met een sublieme pass. Cherubino rent richting de bal. Szmatiuk onderschept slim de pass. Szmatiuk geeft een hoge lob. Swadźba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tabuenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro verovert de bal door een tackle van achteren. Negro geeft een lange en hoge pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 73%, Inter Turó FC 27%.
Chillipocket - Inter Turó FC 0:2

47e minuut.
Doncu kan de bal niet met de borst controleren. Doncu speelt de bal door. Swadźba rent richting de bal. Enériz rent richting de bal. Enériz schiet op doel. Zamarripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Inworp. Hodkovička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enériz is nu in balbezit. Enériz schiet op doel. Zamarripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Hodkovička speelt de bal door. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncel-Varcárcel is nu in balbezit. Doncu onderschept slim de pass. Doncu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
García Menéndez kan de bal niet met de borst controleren. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft de bal voor. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wilczan rent richting de bal. Fernández Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft de bal voor. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wilczan rent richting de bal. Audytor heeft problemen om de bal te vangen. Audytor met een sublieme pass. Enériz is nu in balbezit. Enériz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk met een sublieme pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba onderschept slim de pass. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Cherubino speelt de bal door. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Figueroa de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Negro kopt de bal weg. Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Inter Turó FC 0:3

81e minuut.
Gomila met een sublieme pass. Daar is Doncel-Varcárcel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba verovert de bal door een tackle van achteren. Enériz rent richting de bal. Enériz draait met de bal, schiet en ... Zamarripa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figueroa met een harde bal richting middenveld. Audytor kopt de bal weg. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 79%, Inter Turó FC 21%.
Chillipocket - Inter Turó FC 0:3