Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tango sc Cudolet F.C
Normal Tactiek Cudolet
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 37.3
poor Schieten good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Marcisz speelt de bal door. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 0:1

2e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grigorov de bal. Grigorov geeft een hoge lob. Iznata heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Albrecht met een sublieme pass. Tarailo heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo passt de bal met de wreef. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 0:2

7e minuut.
Matilla is nu in balbezit. Matilla passt de bal in één keer door. Mendiguren rent richting de bal. Cernuschi onderschept slim de pass. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo passt de bal met de wreef. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Matilla onderschept slim de pass. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft de bal voor. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón passt de bal in één keer door. Grigorov is nu in balbezit. Matilla onderschept slim de pass. Matilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tarailo kopt de bal weg. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mendiguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Matilla passt de bal zonder na te denken. Lucero is nu in balbezit. Albrecht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albrecht krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sabrosa met de inworp. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft de bal voor. Coto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 1:2

30e minuut.
Grigorov met een sublieme pass. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft de bal voor. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 1:3

33e minuut.
Tarailo kopt de bal weg. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Mendiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tarailo met een sublieme pass. Klungelig pakt Cernuschi de bal. Tarailo rent richting de bal. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Albrecht rent richting de bal. Albrecht passt de bal in één keer door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Huerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Matilla passt de bal zonder na te denken. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Figas probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 68%, Cudolet F.C 32%.
Tango sc - Cudolet F.C 2:3

49e minuut.
Rincón geeft de bal voor. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 2:4

53e minuut.
Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Humiecki de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Montoya probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tarailo is nu in balbezit. Tarailo passt de bal met de wreef. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 2:5

60e minuut.
Albrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Grigorov de bal. Grigorov speelt de bal door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo geeft een lange en hoge pass. Huerta bokst de bal weg.

65e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft de bal voor. Albrecht rent richting de bal. Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tarailo kopt de bal weg. Albrecht is nu in balbezit. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 2:6

69e minuut.
Sánchez Montoya met een harde bal richting middenveld. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cernuschi probeert de bal met de borst te controleren. Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Picasso is nu in balbezit. Humiecki onderschept slim de pass. Humiecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Grigorov passt de bal in één keer door. Marcisz rent richting de bal. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Albrecht passt de bal met de wreef. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iznata de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 2:7

88e minuut.
Tarailo rent richting de bal. Tarailo speelt de bal door. Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi schiet op doel. Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Cudolet F.C 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 74%, Cudolet F.C 26%.
Tango sc - Cudolet F.C 2:8