Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudolet F.C Tango sc
Cudolet Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grigorov met een sublieme pass. Tarailo rent richting de bal. Tarailo passt de bal zonder na te denken. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Albrecht met de inworp. Tarailo speelt de bal door. Grigorov rent richting de bal. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Huerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sabrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Huerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mendiguren onderschept slim de pass. Tarailo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo passt de bal zonder na te denken. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft een hoge lob. del Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mendiguren onderschept slim de pass. Mendiguren speelt de bal door. Sabrosa rent richting de bal. Albrecht onderschept slim de pass. Albrecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Tango sc 1:0

18e minuut.
Tarailo rent richting de bal. del Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
del Barrio rent richting de bal. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Granados moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Granados schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Marcisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarailo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Albrecht met de inworp. Klungelig pakt Marcisz de bal. Marcisz passt de bal met de wreef. Tarailo rent richting de bal. Tarailo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
del Barrio controleert de bal met de borst. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Humiecki probeert de bal aan de voet te houden. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Tango sc 2:0

40e minuut.
Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van del Barrio. del Barrio krijgt een gele kaart. Tarailo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarailo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grigorov kopt de bal weg. Mendiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki onderschept slim de pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Tango sc 3:0

42e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Marcisz met een sublieme pass. Grigorov met een sublieme pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Tango sc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 27%, Tango sc 73%.
Cudolet F.C - Tango sc 4:0

49e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Rincón speelt de bal door. Coto rent richting de bal. Coto haalt uit met een fantastische trap. Figas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Tango sc 4:1

58e minuut.
Klungelig pakt Humiecki de bal. Humiecki probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cernuschi de bal. Cernuschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Tango sc 5:1

61e minuut.
Grigorov geeft een hoge lob. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi geeft de bal voor. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Huerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Tarailo speelt de bal door. Sabrosa rent richting de bal. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 37%, Tango sc 63%.
Cudolet F.C - Tango sc 5:1