Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chillipocket Cudolet F.C
Normal Tactiek Cudolet
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.8 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino maakt een afschuwelijke overtreding. Cherubino krijgt een gele kaart.

10e minuut.
García Rivas rent richting de bal. Marcisz onderschept slim de pass. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Albrecht geeft een lange en hoge pass. Pujante heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz met een sublieme pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Cudolet F.C 0:1

23e minuut.
García Menéndez is nu in balbezit. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov speelt de bal door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigorov neemt de hoekschop. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo speelt de bal door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Figueroa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Humiecki passt de bal zonder na te denken. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Zamarripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Cudolet F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 70%, Cudolet F.C 30%.
Chillipocket - Cudolet F.C 0:2

46e minuut.
Humiecki speelt de bal door. Klungelig pakt Cernuschi de bal. Cernuschi passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Fernández Cabrera onderschept slim de pass. Albrecht speelt de bal door. García Rivas is nu in balbezit. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Marcisz kopt de bal weg. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pujante de bal onder controle te krijgen. Zamarripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Cudolet F.C 0:3

50e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tarailo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarailo met een sublieme pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. Zamarripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Grigorov geeft een lange en hoge pass. Albrecht is nu in balbezit. Gomila bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncel-Varcárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncel-Varcárcel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi speelt de bal door. Grigorov met een sublieme pass. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... Zamarripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Grigorov schiet op doel. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Zamarripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Cudolet F.C 0:4

65e minuut.
Humiecki kopt de bal weg. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi geeft een lange en hoge pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov speelt de bal door. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki schiet op doel. Zamarripa bokst de bal weg.

78e minuut.
Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo passt de bal met de wreef. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Cudolet F.C 0:5

82e minuut.
Tarailo passt de bal in één keer door. Tabuenka is nu in balbezit. Tabuenka passt de bal zonder na te denken. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Figas trapt de bal weg. Humiecki kopt de bal weg. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. Zamarripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Doncel-Varcárcel kopt de bal weg. Grigorov kan de bal niet met de borst controleren. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cernuschi onderschept slim de pass. Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujante passt de bal met de wreef. Tarailo rent richting de bal. Tarailo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 71%, Cudolet F.C 29%.
Chillipocket - Cudolet F.C 0:5