Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chamanes FC OMFG
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Vall rent richting de bal. Bayarri rent richting de bal. Bayarri met een sublieme pass. Rández is nu in balbezit. Rández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
González Villarreal passt de bal in één keer door. Bayarri kan de bal niet met de borst controleren. González Villarreal met een sublieme pass. Rández rent richting de bal. Rández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. López Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - OMFG 1:0

29e minuut.
Irazoki is nu in balbezit. Irazoki geeft een hoge lob. Rández is nu in balbezit. Rández schiet op doel. López Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - OMFG 2:0

36e minuut.
Gómez Sánchez passt de bal in één keer door. González Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villarreal met een sublieme pass. Rández is nu in balbezit. Rández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 35%, OMFG 65%.
Los Chamanes FC - OMFG 2:0

47e minuut.
Vall is nu in balbezit. Cabrero verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrero speelt de bal door. Rández is nu in balbezit. Rández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gómez Sánchez rent richting de bal. González Villarreal onderschept slim de pass. González Villarreal met een sublieme pass. Cabrero is nu in balbezit. Cabrero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Madrid met een sublieme pass. Irún rent richting de bal. Gordaliza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordaliza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bayarri geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabrero de bal. González Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Rández is nu in balbezit. Rández schiet op doel. López Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - OMFG 3:0

78e minuut.
Doeltrap. Aparicio met een harde bal richting middenveld. Daar is Baroña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chamanes FC - OMFG 4:0

83e minuut.
Fontanellas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mardarás komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chamanes FC 39%, OMFG 61%.
Los Chamanes FC - OMFG 4:0