Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMFG Los Chamanes FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
González Villarreal geeft de bal voor. Klungelig pakt Bayarri de bal. Matabuena Delgado speelt de bal door. Gordaliza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordaliza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
González Villarreal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Santiago met de inworp. Irún rent richting de bal. Irún draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
González Villarreal is nu in balbezit. González Villarreal speelt de bal door. Klungelig pakt Carallo de bal. Carallo haalt uit met een fantastische trap. García Cantarero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
López Segura probeert naar een medespeler te passen. Avarello is nu in balbezit. Avarello met een sublieme pass. Gordaliza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordaliza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
González Villarreal geeft de bal voor. Gómez Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz Gómez is nu in balbezit. Carallo onderschept slim de pass. Carallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ruiz Gómez kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrero met een snelle inworp. Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Baroña rent richting de bal. Carallo onderschept slim de pass. Carallo met een sublieme pass. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Baroña is nu in balbezit. Bayarri begaat een overtreding. Baroña raakt geblesseerd tijdens het duel. Baroña met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Martínez Ballesteros de bal. Gordaliza rent richting de bal. Gordaliza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Los Chamanes FC 1:0

41e minuut.
Irazoki is nu in balbezit. Baroña is nu in balbezit. Irazoki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Irazoki krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Baroña passt de bal zonder na te denken. Irún is nu in balbezit. Klungelig pakt Gordaliza de bal. Irún is nu in balbezit. Irún haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMFG 55%, Los Chamanes FC 45%.
OMFG - Los Chamanes FC 1:0

74e minuut.
Gómez Sánchez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayarri. Gómez Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. Gómez Sánchez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martínez Ballesteros rent richting de bal. Martínez Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Aparicio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMFG 58%, Los Chamanes FC 42%.
OMFG - Los Chamanes FC 1:0