Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IES. Pau Vila Real Madrid J
Remuntada Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 15.2
goed Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopotek geeft een lange en hoge pass. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo schiet op doel. Berendei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Torres Ruiz met een sublieme pass. Llabería is nu in balbezit. Berendei onderschept slim de pass. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Potete passt de bal met de wreef. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Pedro. Kłopotek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłopotek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Godoi is nu in balbezit. Castellet onderschept slim de pass. Castellet speelt de bal door. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo schiet op doel. González Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Costanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanilla onderschept slim de pass. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
de Pedro is nu in balbezit. Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopotek passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Torres Ruiz is nu in balbezit. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Real Madrid J 1:0

38e minuut.
Puntas probeert naar een medespeler te passen. Rojo is nu in balbezit. Torres Ruiz rent richting de bal. Castellet rent richting de bal. Castellet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Platas onderschept slim de pass. Platas geeft de bal voor. Puntas probeert de bal met de borst te controleren. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 46%, Real Madrid J 54%.
IES. Pau Vila - Real Madrid J 1:0

47e minuut.
Gonzalvo is nu in balbezit. Berendei rent richting de bal. Berendei passt de bal in één keer door. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Real Madrid J 2:0

51e minuut.
Torres Ruiz passt de bal met de wreef. Platas rent richting de bal. Platas geeft de bal voor. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzani passt de bal met de wreef. Kłopotek is nu in balbezit. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kłopotek rent richting de bal. Kłopotek probeert naar een medespeler te passen. Mateos is nu in balbezit. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berendei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Real Madrid J 3:0

62e minuut.
Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopotek speelt de bal door. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo schiet op doel. Jaén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pinzani geeft een hoge lob. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Real Madrid J 4:0

74e minuut.
de Pedro probeert naar een medespeler te passen. Jalil rent richting de bal. Jalil geeft de bal voor. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek draait met de bal, schiet en ... Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cardoso niet meer kan verder spelen. Castaño komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Béjar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gastesi de bal. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Real Madrid J 4:1

86e minuut.
Costanilla passt de bal zonder na te denken. de Pedro rent richting de bal. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Real Madrid J 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 46%, Real Madrid J 54%.
IES. Pau Vila - Real Madrid J 5:1