Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid J IES. Pau Vila
Normal Tactiek Remuntada
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 32.1
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Potete rent richting de bal. Potete passt de bal in één keer door. Torres Ruiz speelt de bal door. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Puntas rent richting de bal. Berendei onderschept slim de pass. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:1

8e minuut.
Daar is Rojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłopotek is nu in balbezit. Rojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek passt de bal in één keer door. Gonzalvo heeft problemen om de bal te vangen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Cardoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:2

37e minuut.
Torres Ruiz geeft de bal voor. Daar is Jaén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Torres Ruiz passt de bal met de wreef. Jorrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek rent richting de bal. Kłopotek haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:3

43e minuut.
Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek geeft de bal voor. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo haalt uit met een fantastische trap. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:4

45e minuut.
Castellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopotek passt de bal zonder na te denken. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid J 54%, IES. Pau Vila 46%.
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:5

57e minuut.
Godoi rent richting de bal. Godoi speelt de bal door. Torres Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Rojo rent richting de bal. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Potete de bal onder controle te krijgen. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:6

61e minuut.
Puntas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Platas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Gonzalvo de bal onder controle te krijgen. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei passt de bal zonder na te denken. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo schiet op doel. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid J 57%, IES. Pau Vila 43%.
Real Madrid J - IES. Pau Vila 0:7