Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IES. Pau Vila Chillipocket
Remuntada Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 23.6
solid Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Figueroa geeft een hoge lob. Inworp. Platas met de inworp. García Rivas onderschept slim de pass. Gonzalvo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gonzalvo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kłopotek rent richting de bal. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Zamarripa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Figueroa onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cherubino met een sublieme pass. Fernández Cabrera rent richting de bal. Godoi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Godoi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek passt de bal zonder na te denken. Figueroa is nu in balbezit. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Fernández Cabrera met een sublieme pass. Torres Ruiz rent richting de bal. Torres Ruiz passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Platas is nu in balbezit. Platas geeft een lange en hoge pass. Kłopotek rent richting de bal. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Platas rent richting de bal. Platas geeft een lange en hoge pass. Tabuenka probeert de bal aan de voet te houden. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 59%, Chillipocket 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IES. Pau Vila - Chillipocket 0:0

48e minuut.
Tena García is nu in balbezit. Tena García geeft een hoge lob. Figueroa probeert de bal aan de voet te houden. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tabuenka passt de bal met de wreef. Godoi geeft de bal voor. Gonzalvo kopt de bal weg. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gonzalvo neemt de hoekschop. Kłopotek krijgt zijn hoofd ertegen. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Chillipocket 1:0

60e minuut.
Tabuenka speelt de bal door. Torres Ruiz geeft een hoge lob. Daar is Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Platas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek schiet op doel. Berendei springt en kopt de bal. Zamarripa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IES. Pau Vila - Chillipocket 2:0

75e minuut.
Fernández Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cabrera geeft een lange en hoge pass. Platas is nu in balbezit. García Rivas onderschept slim de pass. García Rivas geeft de bal voor. González Menéndez bokst de bal weg.

81e minuut.
Klungelig pakt Platas de bal. Platas geeft een lange en hoge pass. Berendei rent richting de bal. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek passt de bal met de wreef. Zamarripa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Torres Ruiz onderschept slim de pass. Torres Ruiz passt de bal met de wreef. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Torres Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Costanilla is nu in balbezit. Costanilla passt de bal zonder na te denken. Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES. Pau Vila 49%, Chillipocket 51%.
IES. Pau Vila - Chillipocket 2:0