Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tango sc Los Chamanes FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
del Barrio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irazoki met een snelle inworp. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
González Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Cabrero is nu in balbezit. Sabrosa begaat een overtreding. Sabrosa krijgt een gele kaart. Cabrero raakt geblesseerd tijdens het duel. González Villarreal wilt de vrije trap nemen. Rández maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iznata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Los Chamanes FC 0:1

35e minuut.
Bayarri verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiguren is nu in balbezit. Mendiguren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bayarri de bal. Bayarri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Bayarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayarri speelt de bal door. González Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Rández is nu in balbezit. Rández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 53%, Los Chamanes FC 47%.
Tango sc - Los Chamanes FC 0:1

62e minuut.
Huerta met een harde bal richting middenveld. Madrid kopt de bal weg. Klungelig pakt Picasso de bal. Irazoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Irazoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arizmendi de Lucas is nu in balbezit. Matilla onderschept slim de pass. Matilla probeert naar een medespeler te passen. Coto rent richting de bal. Coto haalt uit met een fantastische trap. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
González Villarreal kopt de bal weg. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri passt de bal in één keer door. Rández rent richting de bal. Rández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 48%, Los Chamanes FC 52%.
Tango sc - Los Chamanes FC 0:1