Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMFG Inter Turó FC
Normal Tactiek Gallardo
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 36.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Peregrín Pérez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szmatiuk zal de hoekschop nemen. Enériz springt en kopt de bal. López Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:1

4e minuut.
Doncu probeert naar een medespeler te passen. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz probeert naar een medespeler te passen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Matabuena Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Enériz verovert de bal door een tackle van achteren. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mauês geeft de bal voor. Klungelig pakt Swadźba de bal. Swadźba speelt de bal door. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:2

13e minuut.
Peregrín Pérez is nu in balbezit. Peregrín Pérez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gómez Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enériz is nu in balbezit. Enériz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mauês met een sublieme pass. Audytor is nu in balbezit. Audytor speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Matabuena Delgado speelt de bal door. Klungelig pakt Gómez Sánchez de bal. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:3

21e minuut.
Rinaldi geeft een lange en hoge pass. Irún heeft problemen om de bal te vangen. Rinaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Irún verovert de bal door een tackle van achteren. Irún schiet op doel. Georges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Enériz onderschept slim de pass. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... López Segura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gómez Sánchez is nu in balbezit. Mauês rent richting de bal. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz draait met de bal, schiet en ... López Segura bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:4

38e minuut.
Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro geeft een hoge lob. Peregrín Pérez rent richting de bal. Swadźba verovert de bal door een tackle van achteren. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:5

40e minuut.
Mauês probeert naar een medespeler te passen. Szmatiuk heeft problemen om de bal te vangen. Szmatiuk passt de bal zonder na te denken. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gómez Sánchez rent richting de bal. Enériz onderschept slim de pass. Enériz met een sublieme pass. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMFG 76%, Inter Turó FC 24%.
OMFG - Inter Turó FC 0:5

51e minuut.
Fernández Pertierra met een snelle inworp. Negro is nu in balbezit. Baroña is nu in balbezit. Negro onderschept slim de pass. Doncu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:6

54e minuut.
Swadźba passt de bal met de wreef. Negro is nu in balbezit. Negro met een sublieme pass. Enériz rent richting de bal. Enériz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:7

66e minuut.
Mauês geeft een lange en hoge pass. Ruiz Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Enériz rent richting de bal. Enériz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:8

68e minuut.
Urízar rent richting de bal. Urízar passt de bal in één keer door. Daar is Enériz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
López Segura trapt de bal weg van het doel. Mauês kopt de bal weg. Enériz heeft problemen om de bal te vangen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Baroña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szmatiuk met de inworp. Audytor heeft problemen om de bal te vangen. Audytor speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doncu passt de bal in één keer door. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk passt de bal met de wreef. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ... López Segura bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 0:9

84e minuut.
Avarello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irún rent richting de bal. Irún geeft de bal voor. Rodríguez Santiago rent richting de bal. Rodríguez Santiago geeft een hoge lob. Paal! Georges werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gordaliza rent richting de bal. Gordaliza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Inter Turó FC 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMFG 85%, Inter Turó FC 15%.
OMFG - Inter Turó FC 1:9