Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid J Cudolet F.C
Normal Tactiek Cudolet
33% Balbezit 67%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 39.7
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Grigorov geeft de bal voor. Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albrecht zal de hoekschop nemen. Puntas heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:1

10e minuut.
Marcisz passt de bal met de wreef. Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:2

11e minuut.
Humiecki passt de bal met de wreef. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft een hoge lob. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:3

15e minuut.
Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi onderschept slim de pass. Albrecht met een sublieme pass. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cardoso met een harde bal richting middenveld. Tarailo kopt de bal weg. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grigorov is nu in balbezit. Grigorov passt de bal in één keer door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Puntas de bal onder controle te krijgen. Tarailo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Pedro. Tarailo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tarailo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Humiecki kopt de bal weg. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Puntas probeert naar een medespeler te passen. de Pedro heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Tarailo de bal onder controle te krijgen. Potete rent richting de bal. Tarailo onderschept slim de pass. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Cardoso bokst de bal weg.

37e minuut.
Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht passt de bal in één keer door. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:4

40e minuut.
Humiecki speelt de bal door. Cernuschi rent richting de bal. Humiecki is nu in balbezit. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi is nu in balbezit. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:5

43e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Puntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Jaén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:6

45e minuut.
Cernuschi passt de bal zonder na te denken. Grigorov met een sublieme pass. Daar is Tarailo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid J 75%, Cudolet F.C 25%.
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:7

48e minuut.
Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gastesi kan de bal niet met de borst controleren. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gastesi. Gastesi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Mateos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albrecht met de inworp. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marcisz speelt de bal door. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov passt de bal in één keer door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mateos is nu in balbezit. Tarailo is nu in balbezit. Mateos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarailo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cernuschi neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mateos heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
de Pedro is nu in balbezit. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:8

58e minuut.
Tarailo met een sublieme pass. Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos rent richting de bal. Cernuschi onderschept slim de pass. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Potete geeft een hoge lob. Inworp. Albrecht met een snelle inworp. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Marcisz passt de bal in één keer door. Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov geeft de bal voor. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cernuschi is nu in balbezit. Mateos begaat een overtreding. Cernuschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarailo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Cernuschi kan de bal niet met de borst controleren. Cernuschi probeert naar een medespeler te passen. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:9

69e minuut.
Castellet met een sublieme pass. Daar is Rojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Pedro met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Albrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcisz geeft de bal voor. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:10

74e minuut.
Humiecki schiet op doel. Puntas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grigorov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cernuschi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov passt de bal met de wreef. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Grigorov is nu in balbezit. Grigorov passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Puntas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:11

86e minuut.
Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén rent richting de bal. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid J 73%, Cudolet F.C 27%.
Real Madrid J - Cudolet F.C 0:12