Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chillipocket Los Chamanes FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Bayarri rent richting de bal. Cherubino is nu in balbezit. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doncel-Varcárcel geeft een lange en hoge pass. Fernández Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cabrera passt de bal met de wreef. Gomila rent richting de bal. Gomila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - Los Chamanes FC 1:0

22e minuut.
Madrid passt de bal zonder na te denken. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Gomila is nu in balbezit. Gomila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arizmendi de Lucas geeft de bal voor. García Menéndez rent richting de bal. Madrid rent richting de bal. García Menéndez onderschept slim de pass. García Menéndez geeft een hoge lob. Aparicio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 35%, Los Chamanes FC 65%.
Chillipocket - Los Chamanes FC 1:0

46e minuut.
Gomila speelt de bal door. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doncel-Varcárcel de bal. Doncel-Varcárcel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gomila is nu in balbezit. Lago rent richting de bal. Lago passt de bal in één keer door. García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tabuenka geeft de bal voor. Klungelig pakt Arizmendi de Lucas de bal. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomila onderschept slim de pass. Gomila haalt uit met een fantastische trap. Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fernández Cabrera is nu in balbezit. Fontanellas verovert de bal door een tackle van achteren. Fontanellas speelt de bal door. Rández rent richting de bal. Rández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chillipocket - Los Chamanes FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 44%, Los Chamanes FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chillipocket - Los Chamanes FC 1:1