Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudolet F.C OMFG
Cudolet Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Albrecht passt de bal in één keer door. Daar is Tarailo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 1:0

6e minuut.
Peregrín Pérez geeft de bal voor. Marcisz rent richting de bal. Irún maakt een afschuwelijke overtreding. Marcisz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marcisz kan niet meer verder spelen. Kuiper komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Tarailo speelt de bal door. Grigorov rent richting de bal. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Baroña begaat een overtreding. Humiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarailo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cernuschi heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Baroña rent richting de bal. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Humiecki de bal. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. López Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 2:0

12e minuut.
Kuiper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tarailo de bal. Tarailo speelt de bal door. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Tarailo kopt de bal weg. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez Sánchez. Gómez Sánchez krijgt een gele kaart. Humiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarailo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tarailo speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki probeert naar een medespeler te passen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 3:0

23e minuut.
Gómez Sánchez is nu in balbezit. Gómez Sánchez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bogdanović de bal onder controle te krijgen. Gordaliza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordaliza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Palmas met een harde bal richting middenveld. Tarailo kopt de bal weg. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Palmas kopt de bal weg. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov passt de bal in één keer door. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... López Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 4:0

33e minuut.
Grigorov met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Tarailo heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Baroña rent richting de bal. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tarailo speelt de bal door. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grigorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiper passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Daar is Peregrín Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernuschi rent richting de bal. Cernuschi draait met de bal, schiet en ... López Segura bokst de bal weg. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 25%, OMFG 75%.
Cudolet F.C - OMFG 5:0

48e minuut.
Kuiper met een sublieme pass. Albrecht geeft de bal voor. Grigorov kopt de bal weg. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. López Segura met een harde bal richting middenveld. Grigorov kopt de bal weg. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. López Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 6:0

51e minuut.
Klungelig pakt Gómez Sánchez de bal. Albrecht kopt de bal weg. Cernuschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 7:0

55e minuut.
Albrecht speelt de bal door. Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiz Gómez trapt de bal weg van het doel. Baroña heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kuiper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cernuschi de bal. Albrecht rent richting de bal. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. De bal raakt de paal. Ruiz Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Cernuschi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 8:0

61e minuut.
Baroña rent richting de bal. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov met een sublieme pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Humiecki de bal onder controle te krijgen. Tarailo met een sublieme pass. Cernuschi is nu in balbezit. Cernuschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Baroña rent richting de bal. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - OMFG 9:0

68e minuut.
Vall passt de bal met de wreef. Rodríguez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cernuschi. Cernuschi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Humiecki met een sublieme pass. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Humiecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kuiper passt de bal met de wreef. Tarailo speelt de bal door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Segura probeert naar een medespeler te passen. Grigorov kopt de bal weg. Tarailo rent richting de bal. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... López Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tarailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo passt de bal zonder na te denken. Albrecht heeft problemen om de bal te vangen. Albrecht geeft de bal voor. Grigorov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Cernuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Albrecht is nu in balbezit. Albrecht passt de bal in één keer door. Vall heeft problemen om de bal te vangen. Cernuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernuschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Irún raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García García komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 22%, OMFG 78%.
Cudolet F.C - OMFG 9:0