Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMFG Cudolet F.C
Normal Tactiek Cudolet
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tarailo onderschept slim de pass. Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... López Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:1

6e minuut.
Marcisz kopt de bal weg. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Escamilla. Pérez Escamilla krijgt een gele kaart. Garstka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garstka kan niet meer verder spelen. Kyslík komt het veld opgelopen. Tarailo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:2

9e minuut.
Tarailo passt de bal met de wreef. Humiecki rent richting de bal. Humiecki passt de bal in één keer door. Kyslík rent richting de bal. Kyslík draait met de bal, schiet en ... López Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:3

10e minuut.
Kyslík heeft problemen om de bal te vangen. Kyslík passt de bal in één keer door. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Albrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Kyslík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyslík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Marcisz rent richting de bal. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Kyslík is nu in balbezit. Kyslík haalt uit met een fantastische trap. López Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Peregrín Pérez is nu in balbezit. Kyslík onderschept slim de pass. Ruiz Gómez rent richting de bal. Kyslík verovert de bal door een tackle van achteren. Kyslík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kyslík is nu in balbezit. Albrecht speelt de bal door. Humiecki is nu in balbezit. Kyslík rent richting de bal. Kyslík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:4

36e minuut.
Tarailo passt de bal in één keer door. Ruiz Gómez is nu in balbezit. Ruiz Gómez geeft een hoge lob. Avarello is nu in balbezit. Avarello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Palmas geeft de bal voor. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyslík is nu in balbezit. Kyslík draait met de bal, schiet en ... López Segura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMFG 54%, Cudolet F.C 46%.
OMFG - Cudolet F.C 0:5

51e minuut.
Albrecht geeft een lange en hoge pass. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Humiecki onderschept slim de pass. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kyslík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyslík geeft de bal voor. Grigorov is nu in balbezit. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Peregrín Pérez geeft een hoge lob. Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Grigorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:6

68e minuut.
Tarailo rent richting de bal. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. López Segura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:7

81e minuut.
Ruiz Gómez geeft een lange en hoge pass. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov speelt de bal door. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:8

84e minuut.
Tarailo rent richting de bal. Tarailo met een sublieme pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... López Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMFG - Cudolet F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMFG 69%, Cudolet F.C 31%.
OMFG - Cudolet F.C 0:9