Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC Real Madrid J
Gallardo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jaén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Cardoso bokst de bal weg.

6e minuut.
Mateos heeft problemen om de bal te vangen. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk geeft de bal voor. Enériz is nu in balbezit. Enériz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel met een sublieme pass. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 1:0

14e minuut.
Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puntas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Enériz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puntas speelt de bal door. Enériz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 2:0

33e minuut.
Doncu speelt de bal door. Enériz rent richting de bal. Enériz geeft een lange en hoge pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is de Pedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Puntas de bal. Swadźba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 3:0

34e minuut.
Rojo probeert naar een medespeler te passen. Castellet rent richting de bal. Swadźba onderschept slim de pass. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jaén geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmatiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Jaén trapt de bal weg. Doncu kopt de bal weg. Enériz probeert de bal met de borst te controleren. Enériz draait met de bal, schiet en ... Cardoso bokst de bal weg.

42e minuut.
de Pedro is nu in balbezit. Negro verovert de bal door een tackle van achteren. Negro probeert naar een medespeler te passen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
de Pedro heeft problemen om de bal te vangen. Doncu rent richting de bal. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Swadźba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 22%, Real Madrid J 78%.
Inter Turó FC - Real Madrid J 4:0

46e minuut.
Mauês met een sublieme pass. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk met een sublieme pass. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
de Pedro rent richting de bal. Doncu onderschept slim de pass. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Enériz de bal. Enériz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Enériz is nu in balbezit. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jaén de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 5:0

69e minuut.
Doncu passt de bal zonder na te denken. Szmatiuk met een sublieme pass. Daar is de Pedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enériz rent richting de bal. Enériz schiet op doel. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 6:0

72e minuut.
Cardoso met een harde bal richting middenveld. Szmatiuk kopt de bal weg. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 7:0

75e minuut.
de Pedro geeft een lange en hoge pass. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro maakt een afschuwelijke overtreding. Negro krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Doncu kopt de bal weg. Mauês speelt de bal door. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk geeft de bal voor. Enériz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Enériz is nu in balbezit. Enériz passt de bal zonder na te denken. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Real Madrid J 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 20%, Real Madrid J 80%.
Inter Turó FC - Real Madrid J 8:0